2777
2789

انگار  مرده ام  

روح  از بدنم رفته 

به زور  غدا میخورم  به زور زنده ام  انگار 

مامانم  از  من  بدتر   

اخرش چی  میشه 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با غصه خوردن چیزی حل نمیشه مراقب خواهرت باشید براش دنبال راه حل باشید کمکش کنید تنهاش نزارید کنارش باشید 

من این بلا سرم اومده ولی همه تنهام گذاشتن ....همش میگن بسوز بساز بچه داری زشته و.....

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

هیچی نجاتش بدین و سه تایی زندگی راحت داشته باشین بدون تحمل هیچ نری

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به هر حال باهاش کنار بیاین دیگه ما هم کنار اومدیم با خیانت دامادمون و خواهرم داره جدا میشه

مامانم  میگه  ما  رسم  نداریم  ابرو  داریم 

حمایت  گری نداریم   پدرم فوت  شده  داداش  نداریم   خیچ  کی  پشت  ما  نبست  جز خدا

کاملا درکت میکنم منم تو همچین شرایطی دقیقا بودم و از غصه ی خواهرم فکرم درگیر بود. آخرش شوهرشو بخشید دیگه منم بیخیال شدم وقتی خودش اینطور میخواد به من چه.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
مامانم  میگه  ما  رسم  نداریم  ابرو  داریم  حمایت  گری ندار ...

آرامش روانی مهم تر از آبرو هست و زندگی با آدم خیانتکار، گناهه و توی اسلام رد شده و باعث مریضی خود آدم میشه

خواهر منم حامی نداره و وضع بابام خوب نیس

ما داریم کمکش میکنیم و ایشالا خودشم کار میکنه