2777
2789
عنوان

توی دیت اول چی خواستگارتون گفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 32 پست
باز خوبه از دور دیده تورو منکه تحقیر شدم خیلی خیییلی حس بدی داشتم ماه ها سخت گذشت تا عادت کردم الا ...

من قیافم معمولیه. کمی هم توپر هستم اون شخص لاغره همین باعث شده اینطوری فکر کنم. اصلا دیگه بهش فکر نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چیزی گفت؟

ن چیز خاصی نگفت 

حرفای معمولی زدم ولی خیلی سرد جواب میداد سعی می‌کرد زودتر تموم بشه حرفامون از همونجا فهمیدم یارو بگیر نیس

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
من قیافم معمولیه. کمی هم توپر هستم اون شخص لاغره همین باعث شده اینطوری فکر کنم. اصلا دیگه بهش فکر نم ...

خوبه چهره خوبی داری 

بیخیال پسرا اینقد ارزش ندارن بخاطرشون فکر و خیال کنی

یا میشه با نمیشه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
ب نظر من تو دین اول آروم و کم حرف باش دنبال موضوع واسه حرف نگرد بزار اون رهبر باشه ... ببین آداب اجت ...

من تا الان با یه پسر اینطور درمورد آینده ام حرف نزدم. تمام خواستگارمو بنا به دلایلی ندید رد کردم از قضا این آقا که میگم مد نظره و مهرش به دلم افتاده لعنتیی

بنظرت عکس بفرستم خوبه یا حضوری برم 

ن عکس نفرستی خیلی بهتره من حس خوبی نمیگیرم از ابن کار

خودش چهره اش از من داغونتره بعد سخت پسنده خخخ

دقیقا این پسره هم هیلی خوشگل نبوداااا ولی طاقچه بالا گذاشت

خودمم حس کالابودن بهم دست میده. ولی دوست دارم دروغ چرا باهاش آشنا بشم. چون پسر خوبیه.

انشاالله هرچی ب صلاحته اتفاق بیفته عزیزم