2777
2789
عنوان

این پچ پچا یعنی چی😐

271 بازدید | 28 پست

اونروز داشتم عکس رلمو نگا میکردم یهو مامانم پشت سرم ظاهر شد کلی دعوام کرد گفت بهش زنگ میزنم گفتم بزن

بعد امروز رفتم کارت ب کارت کردم و اومدم مامانم تغییر چهره داده بود یجور دیگ شد هرچی پرسیدم چته باز دعوام کرد گفت به خودت شک داری من که به کسی زنگ نزدم

تا همینو گفت فهمیدم بهش زنگ زده

الان با بابام داره پچ پچ میکنه میرم پیششون هیچی نمیگن میام اینور شروع میکنن پچ پچ

شوکه میکنم اونایی که بهم میگن نمیتونی🤍

وا چند سالته؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم کیک پچ پچ و میگی 

اهمیت نده دیوار حاشا بلنده

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه