2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من با یه دکتر روانشناس  که  فوق تخصص  داشتم صحبت میکردم میگفت درمان افسردگی مثل یه ماشین هست  که چهار چرخ داره  و همه باید سالم باشن تا ماشین کار کنه  این چهار تا راه مکمل هم هستند  ۱. ورزش  ۲ . انجام کار مفید  حالا شده کار هنری  هست یا  هر چی  که نتیجه کار ملموس و فیزیکی هست یا مثلا داشتن شغل و .... ۳ - مشاوره و مطالعه کتابهای مفید ۴ - ودر آخر دارو درمانی با صلاح دید پزشک 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ببین من با یه دکتر روانشناس  که  فوق تخصص  داشتم صحبت میکردم میگفت درمان افسردگی مثل ...

مممنونم،  آره واقعا همینه ، من الان فقط داروشو طبق نظر پزشک میخورم ، حالم اصلا خوب نیست 

من خودم با نقاشی کشیدن و کتاب خوندن سریال دیدن خودمو از غرق شدن او افکار منفی م نجات میدم 

اخه مشکل اینجاست افکار منفی خیلی زیرکن و پیشرفته تر از مان، دقیقا رو نقطه ضعف دست میزارن ، واسه منم از اون چیزی ک لذت می‌بردم،  درس خوندن وارد شدن

اخه مشکل اینجاست افکار منفی خیلی زیرکن و پیشرفته تر از مان، دقیقا رو نقطه ضعف دست میزارن ، واسه منم ...

منم دقیقا همین بلا سرم اومده

اصلا من با هر چیز بی اهمیتی و الکی افکار منفی سراغم میومد و یاد فلان چیز میوفتادم 

اخه مشکل اینجاست افکار منفی خیلی زیرکن و پیشرفته تر از مان، دقیقا رو نقطه ضعف دست میزارن ، واسه منم ...

و اینکه سعی کنید ریشه افکار منفی تون رو از بین ببرید 

من از وقتی اینستاگرام م رو پاک کردم این افکارم کمتر شده از بین نرفته ها ولی بهتر شده 

و حذف اینستا با ارزش ترین هدیه ای بود که تو زندگیم به سلامت روانم دادم