2777
2789
عنوان

کنکوریای انسانی بیاید💕

134 بازدید | 29 پست

هدفتون میشه بگید چیه؟ فرهنگیان یاسراسری؟

تنهایی من احساس بسیارخوبی دارد؛بنابراین تنها زمانی تورا خواهم داشت،که ازتنهاییم شیرین ترباشی💜💜........................توچنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم دردمیکشی💜

هرکدوم ک بشه مهم نیست فقط دانشگاه پولی نباشه کافیه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

هرکدوم ک بشه مهم نیست فقط دانشگاه پولی نباشه کافیه

چقدر اماده اید؟

تنهایی من احساس بسیارخوبی دارد؛بنابراین تنها زمانی تورا خواهم داشت،که ازتنهاییم شیرین ترباشی💜💜........................توچنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم دردمیکشی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بستن دهن اطرافیان

وگرنه هدف من تو دانشگاه نیست

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

فقط بستن دهن اطرافیان وگرنه هدف من تو دانشگاه نیست

اماده ای؟ واینکه امیدوارم دهنشون بسته شه 🙂

فرهنگیان اگه خدا بخواد

انشالله که خدامیخواد ،چقدر اماده ای ؟

انشالله که خدامیخواد ،چقدر اماده ای ؟

درصدا که خوب بودن مشاوره گفتن دعوت میشی 

امتحان نهاییا متوسط میدم ولی زبان بشدت سخت و فلسقه ی امروز خیلی ناراحتم کرد چون خونده بودمش...

۲۵ درصد مصاحبه هم موندم ببینن قطعی دعوت میشم که شروع کنم

کش انسانی بودم حقوق میخوندم/:

وای فامیل ما نصفشون حقوق خوندن چرا همه میرن شمت حقوققق💔😂

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

درصدا که خوب بودن مشاوره گفتن دعوت میشی  امتحان نهاییا متوسط میدم ولی زبان بشدت سخت و فلسقه ی ...

امیدوارم موفق بشیی عزیزم💕

اماده ای؟ واینکه امیدوارم دهنشون بسته شه 🙂

هعیی‌ امیدوارم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷