2777
2789
عنوان

دوسپسرم

451 بازدید | 45 پست

میخام رلمو  ک ۴ماهه باهاش اشنا شدم امشب بیارم خونمون برام پیتزا درست کنه😄

بعد ب دوستمم گفتم بیا اخرشب 

اگ کسی رسید بگم شوهر توعه یا رل توعه

خانوادم نیستن رفتن بیرون از شهر  امشب نمیان 

رلم بهش اطمینان دارم ک دعوتش کردم خیالم راحته

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

دوستتو دعوت نکن

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

خوش به حالت خوش به حالت (با لحن اون خانوم عینکیه)

عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...} برای احترام به خودم تا زمان درست شدن کامل سایت فعالیتی نمیکنم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش بگذره🥰❤️قشنگ ترینا براتون اتفاق بیفته قشنگم🥰❤️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش