2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐

😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چیه خب؟ عزیزم من خیلی ناراحتم میشع جواب بدی؟ تاپیک مربی راانندگی مو نگاه کن

اینکه خودت رو کالا درنظر میگیری و صفت دستمالی میچسبونی اصلا حرف درستی نیست اگر این اقا بهتون تعرض کردن و بدون اجاره دستتون رو گرفتن بهشون بگید که من اذیت میشم و دست نزن وقتی که سکوت میکنی اجازه میدی که راحت کارش رو بکنه! 

اینکه خودت رو کالا درنظر میگیری و صفت دستمالی میچسبونی اصلا حرف درستی نیست اگر این اقا بهتون تعرض کر ...

آره متاسفانه من سکوت کردم میدونی اوایل فکر نمیکردم عمدی باشع منم دیگه زیاد سخت نگرفتم ولی رفته رفته بیشتر شد

ولی بازم نتونستم چیزی بهش بگم باورت میشه؟

اون روزای آخری دیگه گفتم اگه کاری کنه حتما بهش میگم ولی یکی دوروز خوب شد ولی روز آخر دوباره‌....

کلاسا تمام شده ولی الان حس بدی دارم از خودم بدم میاد

من آدم بی زبونی نیستم ولی نمیدونم چرا درمقابل اون لال میشدم

با اینکه متنفر بودم ولی نتونستم چیزی بهش بگم واقعا 

اینکه خودت رو کالا درنظر میگیری و صفت دستمالی میچسبونی اصلا حرف درستی نیست اگر این اقا بهتون تعرض کر ...

من هیچ وقت حتی دوس پسرم نداشتم و دست پسری بهم نخورده بود

آره متاسفانه من سکوت کردم میدونی اوایل فکر نمیکردم عمدی باشع منم دیگه زیاد سخت نگرفتم ولی رفته رفته ...

عزیزم اشکالی نداره چون تو چنین موقعیتی قرار نگرفتی نمیدونستی چطور واکنشی نشون بدی منم تجربه مشابه دارم و ازش درس گرفتم

عزیزم اشکالی نداره چون تو چنین موقعیتی قرار نگرفتی نمیدونستی چطور واکنشی نشون بدی منم تجربه مشابه دا ...

آره بخدا بار اولم بود

اصلا خودمم تو شوک بودم

آره تجربه شد برام