2777
2789
عنوان

دوستم حامله شد

3732 بازدید | 30 پست

بچه ها توروقران تیکه نندازید اگر واقعا اطلاعی دارید بگید…دوستم با دوست پسرش رابطه داشته ولی خب کامل نه…ینی دوستم باکره باردار شده …که نمیتونم اینجا توضبح بدم دقیق! 

دوستم میگفت اخرین بار که پریود شده بوده اردیبهشت بود اولاش! دگ نشده با اینکه باید اول خرداد میشده. الان ینی دوماه بوده نشده بوده.بیبی چک چند روز پیش زده مثبت در اومده؛ رفته زعفرون خورده زیاد انقدر حالش بد بوده که ازش خون زیادی میره میفهمه سفط کرده! بعد الان که سقط کرده بره ازمایش بده بعدا مشخص میشه ک سقط کرده؟ یا باردار بوده؟ چون یکی میگفت هیچ جوره نمیتونه ثابت کنه مگر اینکه قبل از اینکه سفط کنه بره ازمایش بده.دکتر زنانم رفته چکاب گفتن باکرگیش سره سقطش از بین رفته!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری با باکرگی حامله شدع؟

امکان داره🚶🏻‍♀️

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

سرچ کن

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

چه چیزها که نمیشنوم👀

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

ازهمونجایی ک موقع پریودی خون نیاد دیگ

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خب بله هایمنش از بین میره ولی حتما دکترو بره سلامتش بنظرم مهمتر از حرفای ایندست

الان حالش اصلا خوب نیس…فقط چون خودش سقط کرده برگه ازمایشی چیزیم نداریم ینی دستمون خالیه نمدونم چجوری ثابت کنه…حالش خیلی بده توروخدا دعا کنید براش هر روز ب خودکشی غکر میکنه