2777
2789

ما یه همسایه داریم که تقریبا ۱۰ سالی هست اومدن توی کوچمون یه زن و شوهرن که دو تا دختر دارن که هر دو چند سالی هست ازدواج کردن .یکیشون با یه فرد عریبه یکیشم با پسر داییش .

و این زن و شوهر چند سالی هست دو تایی زندگی میکنن و هر چند وقت یک بار به دختراشون سر میزنن چون هر دو رفتن یه شهر دیگه .

لایک

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان چند وقته این زن و شوهر با هم سر هر مسایلی دعوا میکنن به حدی که هر هفته پلیس توی کوچمونه ، یادم گرفتن سر هر مسائلی به پلیس زنگ بزنن .

چند روز پیش شوهره اومد در خونمون گفت بیا کارت دارم منم گفتم یعنی چیکار اره دیدم برنج و روعن و ... ریخته توی قابلمه اورده گفت برام اینو بپز بعد بیار .منم دیدم خانمش داره زیر چشمی از بین در نگاه میکنه فهمیدم اینا دوباره دعواشون شده . گفتم نه من بلد نیستم گفت مگه میشه با این سن بلد نباشی گفتم بله بلد نیستم 😅

گفت بده به مامانت گفتم نیستن . گفت پس ببر بده مامانت وقتی اومد بپزه بیاره برام گفتم نه ببرید وقتی مامانم اوند بیارید بپزه که دیگه خودش دستگیرش شد نیومده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا الان چند بارم تا پای طلاق پیش رفتن و دادگاه هم رفتن ولی یا مرده جلسات دادگاه رو نمیره یا با هم صلح میکنن میبینی فرداش دارن با هم عاشقانه قدم‌میزنن 😂

روز بعدش دوباره پلیس در خونشونه 😐😅

حالا دعواشون سر چیه

سر اینکه شوهره میخواسته دخترش زن پسر خواهر خودش بشه یعنی زن پسر عمش ولی حالا زن پسر داییش شده .

حالا از وقتی اینا ازدواج کردن همش دعوا دارن با هم این زن و شوهر و مرده اصلا چشم دیدن دامادشو نداره و میگه باید طلاق بگیرن😐

مرده هم سر کار نمیره خانمه از پول بیمه خرج خونه رو میده به خاطر همین مدام پیش همن و دعوا دارن .

واقعا تعدال ندارن چند وقت دیدم خانمش داره گریه میکنه گفت شوهرم گفته امروز جشن دوسالگی دعوامون رو بگی ...

😂

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

احتمالا به زنش گفته من خرید میکنم درست کردنش کاری نداره به هرکی بدم انجام میده میپزه. زنشم گفته بده ...

اصلا مرده خرجی نمیده که زنه بخواد درست کنه . کلا مرده سر کار نمیره یا میره دو روزه ول میکنه خانمه از پول بیمه خرج خونه میده