2777
2789

تو سابجکت الکی نوشتم دوست نبودیم فقط چند روز چت کردیم

چند وقت پیش یه پسره تو خیابون شماره داد بهم همون موقع تاپیک زدم عکسشم گزاشتم 

چند روزی حرف زدیم خوشم نیومد ازش دیگه جوابشو ندادم

حالا چند روز بود یه نفر زنگ میزد بهم امروز برداشتم داد بیداد که چرا زنگ میزنی میبینم یه زنه میگه من شمارتو از گوشی شوهرم پیدا کردم میگم شوهرت کیه میگه فلانیه اسم همین پسره رو گفت 

حالا زنگ زد پسره میگه زن ندارم گفتم پس من میگم اره دوستیم گفت بگو دوست دختر قدیمه میخواد داستان درست کنه برام ولی بگو

دستام داره میلرزه دارم دیونه میشمممم چه غلطی بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه میشه که از هر بی سروپایی تو خیابون شماره نگیرید

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
بگو همون بهم شماره داد من که کف دست بو نکرده بودم زن داره بعدش هم ازش خوشم نیومد  بهش هم بگو م ...

لایک

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

مگ چطوری بود ک خوشت نیومد؟ 

بیرون رفته بودین؟ 

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️