2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم؟

111 بازدید | 12 پست

بچه ها خیلی نگرانم دیشب ساعت ۹ و خرده ای بود حرف زدیم دیگ تا الان حرف نزدیم درحالی ک سرکار و حتی دستشم بند میبود بهم پیام میداد

امروز نداده خیلی نگرانم 

منتظر بمونم خودش بده یا بهش پیام بدم؟

تلگرام واتساپ پیام دادم ولی اصلا نتشم روشن نیست ک ببینه این خیلی نگران کنندست

بهش اس ام اس بدم؟؟؟ خودتون باشین میدین؟

شوکه میکنم اونایی که بهم میگن نمیتونی🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

مامانم خونس برم بیرون؟

اگه میتونی که برو بیرون

اگر شرایطت سخته فقط زنگ بزن اگر جواب داد قطع کن پیام بده بگو نگرانت شدم میخواستم حالتو بپرسم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

اگه میتونی که برو بیرون اگر شرایطت سخته فقط زنگ بزن اگر جواب داد قطع کن پیام بده بگو نگرانت شدم میخ ...

اعصابم بهم ریخته بدجور تا حالا اینجور نبوده 

ده دیقه دیگ میرم

شوکه میکنم اونایی که بهم میگن نمیتونی🤍