2777
2789

باسلام

اینقدر که تو نی نی سایت اکثرا با روابطشون مشکل دارن (رابطه با مادرشوهر ،خواهر شوهرو …) و یا قربانی ازارهای خانگین تصمیم گرفتم تا جایی که بلدم و میتونم به کسایی که نیاز دارن و مراجعه به روانشناس سختشونه کمکی کرده باشم هرچند که من به اندازه ی روانشناسها و درمانگرهایی که چندین ساله تجربه دارن آگاهی ندارم اما شاید به اندازه ترم سه بودنم چیزایی بلد باشم که کمک کننده باشه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم دانشگاه خوندید شما؟  کنکورش سخته؟

من آزاد میخونم 

اگه معدلت بالای هیفده باشه میتونی بدون کنکور ازاد ثبت نام کنی اگه دانشگاه های تاپ و ملی بخوای قطعا باید مطالعه کنی ..خودم با کنکور قبول شدم  ملی شهرستان قبول شدم اما خواستم مرکز استان باشم که ازادو انتخاب کردم

من آزاد میخونم  اگه معدلت بالای هیفده باشه میتونی بدون کنکور ازاد ثبت نام کنی اگه دانشگاه های ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنید لطفا 

چندتا سوال ازتون بپرسم

البته اگه اشکال نداره 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
من دوست دارم بیام ولی همه میگن اشباع شده نظرتون راجب روان شناسی دانشگاه اصفهان چیه

همیشه اونایی که تو درس به هیچ جا نرسیدن میگن درس بده…اوناییم که رسیدن میگن درس خوبه …بخوای با نظر بقیه برای زندگیت تصمیم بگیری باید یا رنگ کار بشی یا ناخن کار …روانشناسی رشته ایه که باید تا اخر عمرت مطالعه کنیو مدام در حال اپدیت باشی و درحال دوره گذروندن  و همچنین علاقه ی زیاد به این رشته …گرایشتو باید نسبت به علاقت انتخاب کنی اگه در توان خودت میبینی انتخابش کن …من اطلاعی راجب دانشگاه اصفهان ندارم اما اصفهان شهر بزرگیه قطعا میشه رشد کرد و حتما هم استادید خوبی داره دانشگاه مهمه اما نسبی مهمه پنجاه درصد تلاشو انگیزه ی خودت مهمه