motahareeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 324 عنوان بهترین دبیر شیمی دهم؟ 4475 بازدید | 25 پست . Follow your dream؛) 1403/03/27 | 19:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیون_چان_این عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 3792 خودت 👌 .. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2756 عزیزدلم با بابایی پیش برید هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
motahareeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 324 عزیزدلم با بابایی پیش برید برای دهم هم هست؟ خوب تدریس میکنه؟ Follow your dream؛)
motahareeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 324 فراهانییی برای دهم دارهه؟ و اینکه خوب تدریس میکنه؟ در سطح کنکور هست یا نهایی مدرسه Follow your dream؛)
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2756 برای دهم هم هست؟ خوب تدریس میکنه؟ من به همه دانش اموزام پیشنهاددادماز دهم دیگه کنکوری بیا بالاکسی بالافراهانی هم گفتهایشون هم بدنیستاز هرکدوم یه قسمت ببین باهرکدوم ارتباط گرفتیاما من دانش اموزامو با بابایی میارم جلو هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
motahareeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 324 من به همه دانش اموزام پیشنهاددادم از دهم دیگه کنکوری بیا بالا کسی بالافراهانی هم گفته ایشون هم بد ... باشه خیلی ممنونم✨ Follow your dream؛)
motahareeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 324 من به همه دانش اموزام پیشنهاددادم از دهم دیگه کنکوری بیا بالا کسی بالافراهانی هم گفته ایشون هم بد ... ببخشید برای ریاضی و زیست و فیزیک هم میشه راهنمایی کنیدریاضی معین کرمی مد نظرمه ولی زیست و فیزیک هنوز نمیدونم Follow your dream؛)
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2756 ببخشید برای ریاضی و زیست و فیزیک هم میشه راهنمایی کنید ریاضی معین کرمی مد نظرمه ولی زیست و فیزیک هن ... عزیزدلم باوجود اینکه من خودم زیست کنکور رو تدریس میکنمپیشنهادم اینه زیست خودخوان برید جلومگراینکه خیلی مشکل داشته باشیدریاضی اگر منبعتون خیلی سبزه بااقای مویینی بگیریداگر نه بااقای کرمیفیزیک هم جناب نوکنده خوبن هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
motahareeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 324 عزیزدلم باوجود اینکه من خودم زیست کنکور رو تدریس میکنم پیشنهادم اینه زیست خودخوان برید جلو مگراینک ... خیلی ممنونم🥹خب اگه خواستم با اقای کریمی پیش برم باید چه منبعی بگیرم؟ Follow your dream؛)
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2756 خیلی ممنونم🥹 خب اگه خواستم با اقای کریمی پیش برم باید چه منبعی بگیرم؟ فیزیک اقای یحیوی هم خوبنمن پیشنهادم برای ریاضی اگر از پایه یادمیگیرید همون خیلی سبزهبعد تست های ازمون های خیلی سبز و گزینه دو و کنکور رو کارکنیدمن برای هیچکدوم از بچهایی که پیشمن بجز اونایی که فول شدن و داریم برای ۳رقمی تلاش میکنیمدو منبعی رو پیشنهاد نمیکنم هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
motahareeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 324 فیزیک اقای یحیوی هم خوبن من پیشنهادم برای ریاضی اگر از پایه یادمیگیرید همون خیلی سبزه بعد تست های ... باشه ممنون♥اقای یحیوی بهترن یا اقای نوکنده؟ Follow your dream؛)
motahareeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 324 فیزیک اقای یحیوی هم خوبن من پیشنهادم برای ریاضی اگر از پایه یادمیگیرید همون خیلی سبزه بعد تست های ... و ببخشید یه سوال دیگه از ازمون ها کدوم بهترن؟ یعنی قلمچی ماز گزینه دو و.. کدوم بهتره؟ Follow your dream؛)
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2756 و ببخشید یه سوال دیگه از ازمون ها کدوم بهترن؟ یعنی قلمچی ماز گزینه دو و.. کدوم بهتره؟ جانم بنظرم اگر میتونید با قلم چی ارتباط بگیرید بخاطر جامع اماری قلم چی برید اگر نمینونید برید گزینه ۲اما درکنارش حتما زیست مازخیلی سبز ریاضی فیزیک بزنید توخونهو جامع هارو سنجش برید هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏