2777
2789

والا ما یه فامیلی اومد خونمون گفت چه لیوان چایخوری های خشگلی باورت میشه داشت چای میخورد درجا شکست تو دستش و فقط دستش موند،  یا چند روز پیش ماهی عیدمون دو تا بودن یکی اومد گف اوووووه چرا ماهی عیدتون زنده س چکار کردین وقتی رفت ماهی بیچاره میومد رو اب دست و پا میزد تا مرد 

درک نمیکنم بعضیا چطور میگن چشم زخم خرافات و وجود نداره به پیر به پیغمبر هست من تا چندماه پیش اعتقاد ...

اره دقیقا موافقم.

همسرم همش پیش همع از شغل خوبش و درامد عالیش میگف

هی میگفتم نگو مردم چشم میزنن

همونطورم شد.یهو شغلشو از دست داد و الان نزدیک یکساله خونه نشسته

کلا زندگیمون تغییر کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور از چشم زخم اینه خود طرف خیلی به خودش و زندگیش بنازه و هی بخود زیبایی و پول و هر چی داره تو چشم ...

کافیه بعدمهمونی خونه فامیل بیشتر بمونی ببینی پشت اونی که از در زده بیرون چیا میگن,چرا خیلی مهمه براشون ,دیگه صورت بچمو که نمیتونم نقاب بزنم نبینن

من اعتقاد ندارم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
این فکرمیکنه اسم کاربریش سقراطه خیلی حالیشه وگرنه من نگفتم سیاه پوستی عیبه فامیل بیشعورم مسخره میکنن

خوب پس کلا مشکل از خودتونه خوبا رو چشم میزنین و بدا رو هم مسخره میکنین😂

اره بقران چشم زخم وجود داره من بعدهرمهمونیراهی دکترام بخاطر بچه هام 

بعضیا فاز روشنفکری میگیرن یعنی اره ما مدرنیم ما باکلاسیم همچین چیزای قبول ندارن اما نمیدونن حسرت چه کارای با آدم نمیکنه خوشیامون از همه پنهون کنیم داشته هامون فرو نکنیم تو چشم همدیگه چون بعضیا اون چیزی رو که ما داریم و ندارن پر میشن از حسرت دست خودشون نیست من تا حالا دو بار بچمو از دست دادم بچه میبینم حسرت میخورم ولی فوری صلوات میفرستم میگم خدایا برای پدر مادرش حفظش کن چشم من ممکن ضرر به اون بچه بی گناه برسونه

اره دقیقا موافقم. همسرم همش پیش همع از شغل خوبش و درامد عالیش میگف هی میگفتم نگو مردم چشم میزنن ...

من اعتقاد نداشتم مسخره میکردم ولی چندبار به چشم دیدم حسودی و حسرت میتونه چه کارای با آدم کنه