والا ما یه فامیلی اومد خونمون گفت چه لیوان چایخوری های خشگلی باورت میشه داشت چای میخورد درجا شکست تو دستش و فقط دستش موند، یا چند روز پیش ماهی عیدمون دو تا بودن یکی اومد گف اوووووه چرا ماهی عیدتون زنده س چکار کردین وقتی رفت ماهی بیچاره میومد رو اب دست و پا میزد تا مرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=343075621]من اعتقاد دارما ولی نه در حد نابود شدن زندگی فوقش بچه ی زمین میخوره ی لیوانی میشکنه[/QUOTE من دیدم که ادم سالم رفته زیرخاک دراثرچشم زخم
اره بقران چشم زخم وجود داره من بعدهرمهمونیراهی دکترام بخاطر بچه هام
بعضیا فاز روشنفکری میگیرن یعنی اره ما مدرنیم ما باکلاسیم همچین چیزای قبول ندارن اما نمیدونن حسرت چه کارای با آدم نمیکنه خوشیامون از همه پنهون کنیم داشته هامون فرو نکنیم تو چشم همدیگه چون بعضیا اون چیزی رو که ما داریم و ندارن پر میشن از حسرت دست خودشون نیست من تا حالا دو بار بچمو از دست دادم بچه میبینم حسرت میخورم ولی فوری صلوات میفرستم میگم خدایا برای پدر مادرش حفظش کن چشم من ممکن ضرر به اون بچه بی گناه برسونه