2777
2789

۵ میلیون برای عصب کشی خیلیه؟؟

خواهرم رفته عصب کشی کرده ۵ میلیون شده خیلی ناراحته مامانمم غر میزنه بهش میگه فکر میکردم تهش ۳ تومن بشه😑

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

من پیش متخصص ریشه انجام دادم شد ۵۶۰۰ ترمیم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و ارادت

ببخشید دیدن شما روانشناسی خوندین. ممنون میشم تو این مورد راهنمایی کنید منو🥲🙏🏻🤍

یکی از دوستام که خیلی هم صمیمی نیستیم

بهش پیام دادم و بعد از سه روز هنوز جوابمو نداده

اصلا کلا بیشتر وقتا اینجوریه

البته وقتی جواب میده مودبانه و صمیمانه جواب میده ولی خب دییییر جواب میده

به نظرت چرا؟!!!

به نظرت من چیکار کنم؟!!

🥲💔🪄

آها منم میگم کلا هزینه این کار بالاست مامانم میگه نهههه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    
دوست عزیز من قیمت دارم 9 میلیون تومان 😅🤦🏻‍♀️

😂🤭