2777
2789
عنوان

دفاع از تتلو در نی نی سایت 😐😂

1052 بازدید | 62 پست

داستان اینع ک یه بچه سال همش داره تاپیکای تتلو را آزاد کنید میزنع  انگار ایشون توی بند نی نی سایت زندانیه😂 هرتاپیکی میاد هی هشتگ میزنع!! همینو کم داشتیم 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا ۱۱   تا ۱۷ سالشونه    نوجوانای دوروبر منم همش تتالویین 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
😂😂😂

اینجام شده مهدکودک

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

چیزی نیست

بازم ملت جوگیر همیشه در صحنه

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼

فکر کرده قراره تتلو رییس جمهورشه بعد این با این هشتما بره دفترشذبگه ببین تتلو من مسئول آزادیتم پس بهم وام بلا عوض بده اونم بذاره تو کاسه بهش بده  

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
معمولا ۱۱   تا ۱۷ سالشونه    نوجوانای دوروبر منم همش تتالویین

یه جوری ام ازش دفاع میکنه انگار خبریه

من خودم قبلا فنش بودم ولی یارو خیلی عنه

چیزی نیست بازم ملت جوگیر همیشه در صحنه

اصن بعید میدونم طرف زن باشه!