2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا این شکلی میکنه؟

226 بازدید | 5 پست

دوستان من شش سال ازدواج کردم دوتا خواهر شوهر سن بالا تو خونه دارم که دوسال اول برام زندگی جهنم کردن تا کم کم با فاصله گرفتن اوضاع بهتر شد ، الان باردارم تو این مدت ارتباط خاصی با خواهرشوهرم نداشتم تا فهمید باردارم شروع کرد هرروز زنگ زدن جواب هم نمیدم پیام میده چی شده چرا جواب نمیدی ، یا پیام میده سلام چطوری شاد باشی ، دم به دقیقه،  جواب ندم انقدر زنگ میزنه تا ور دارم اصلا متوجه کاراش نمیشم همسرم هم زنگ زد بهش گفت چرا انقدر زنگ میزنی چرا انقدر پیام میدی دعواش کرد الان دوباره شروع کرده به پیام سلام دوست دارم شما نظرتون چیه ؟

چ میشه کرد دیگه ب حرف بگیرش باهاش مدارا کن اگه چیزه بدی نمیگه

آخه جوابشو میدم خوب صحبت میکنم انتظار دارم بره دوماه دیگه زنگ بزنه بالاخره اصلا ما رابطمون در اون حد نبوده یهو شروع میکنه ۹ شب ۱۰ صبح یه سره زنگ زدن منم باردارم یا خوابم یا حوصله خودمم ندادم میام گوشیمو میبینم یه عالمه پیام داده چرا جواب مارو نمیدی کلی پیام این شکلی ققط باعث استرسم میشه شوهرمم زنگ زد دعواش کرد ولی بازم ول کن نیست الان پیام داده بدون سلام چیزی ققط زده دوست دارم میبوسمت خب چرا این طور میکنه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ میشه کرد دیگه ب حرف بگیرش باهاش مدارا کن اگه چیزه بدی نمیگه

اون موقع ها که خونشون میرفتم میومد می‌شست اصلا با من صحبت نمی‌کرد می‌شست دست داداششو ناز می‌کرد داداشم اینو دوست داره بخوره براش این غذا رو درست کردم ، یه سلام یا خدافظ به من نمی‌گفت 

آخه جوابشو میدم خوب صحبت میکنم انتظار دارم بره دوماه دیگه زنگ بزنه بالاخره اصلا ما رابطمون در اون حد ...

بعضیا کلا مدلشونه میتونیم جواب ندی بگی پیامات نمیان لابد گوشی یکیمون مشکل داره😑😑

بعضیا کلا مدلشونه میتونیم جواب ندی بگی پیامات نمیان لابد گوشی یکیمون مشکل داره😑😑

تصمیم گرفتم جواب پیاماشو ندم ، کلا وقتی داداشش زنگ میزنه باهاش دعوا میکنه این بازم پیام میده بهم دوست دارم یا روانیه یا انورماله یا چه میدونم والا