آلوچه_شور مدیر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 936 عنوان خانمای خیلی خانه دار کار بلد بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 37 پست خانما من خونم الا کامل خالیه خیلی از خرید سر در نمیارم لطقا هرچیزی لازمه برا خونه بخرم برا مصرف غذایی برام بنوسید یه لیست اضاف کنماز مثلا سبزیجاتی نیازه بخرم فریزر کنم تا غلات اینالطفا بنویسید 1403/03/27 | 15:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_elyar عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3296 عزیزم کاربرا پیشنهاد خوبی دادن اگ بری فروشگاه هیچ چیزی رو از قلم نمیندازی هرچی دیدی بردار بجز اونایی ک غیر ضرورین
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16297 سبزی پلوسبزی کوکوسبزی سوپ حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16297 تو فریزر خراب میشن باز؟ اصلا و ابدا دل جگر و سنگدون مرغو فریز نکنید فقط اندازه مصرف همون روز بگیرینخراب میشن بله حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
آلوچه_شور مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 936 سویا رو حذف کن. لپه عدس لوبیا چیتی گندم جو پرک ادویه کاری فلفل زردچوبه نمک😊 پودر آویشن رب ... مرررررسی❤️❤️❤️
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16297 پنیر مرباکره ماست شیر حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
کنترلوبده عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 1911 مایونزکچاپآبلیموسرکهروغن زیتونبرنجلیمو عمانیشکرگلابتخم شربتی قهوهچای.عاشق خرید کردنم. اصلا برو هایپر هرچی دیدی لازمه بردار.
آلوچه_شور مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 936 عزیزم کاربرا پیشنهاد خوبی دادن اگ بری فروشگاه هیچ چیزی رو از قلم نمیندازی هرچی دیدی بردار بجز ... اخه من نمیرم عزیزم شوهرم باید بنویسم براش بگیره
آلوچه_شور مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 936 اصلا و ابدا دل جگر و سنگدون مرغو فریز نکنید فقط اندازه مصرف همون روز بگیرین خراب میشن بله مرسی ک گفتی
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16297 رب انارقندجو دوسر پرکجوجو پرکسیب زمینی پیاز گوجه اینارم ننوشتی حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25173 وای راستمیگی چیا بنویسم هرچی میخوریدپنیرکرهمربا عسل خامهحلواشکریتخم مرغ خرما زعفران و زرشککشمشسبزیجات خشک مثل شوید و نعنا خشکتقلات مثل اجیل و تخمه به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16297 همه رو میخورید ؟ چون من و شوهرم اینهمه مصرف نداریم . اینا ک نصف وسیله های خونه نیست🙁 حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
آلوچه_شور مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 936 مایونز کچاپ آبلیمو سرکه روغن زیتون برنج لیمو عمانی شکر گلاب تخم شربتی قهوه چای. عا ... مررررسی ازت❤️❤️❤️
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16297 آلو خورشتیزرشکلپه هم ننوشتی خیلی مهمهرشته پلوییرشته آش حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
آلوچه_شور مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 936 رب انار قند جو دوسر پرک جو جو پرک سیب زمینی پیاز گوجه اینارم ننوشتی عزیزمگوجه رو میتونم فریزر کنم؟