2777
2789

سلام خانوما 

لطفاً خواهرانه نظر بدین 

ما هفت ساله ک ازدواج کردیم 

قبلا با هم مشکل زیاد داشتیم ولی الان دوماهه ک بچه دار شدیم خداروشکر خیلی مشکلات و دعواهامون کم شده

شوهرم کارمنده و الان آزمون وکالت قبول شده

برای اینکه بره وکالت باید از کارمندی استعفا بده 

الان ب من میگه تو تصمیم بگیر ک برم یا نرم 

از طرفی خب کارمندی حقوقش کمه و از طرفی هم اگ بره وکالت مسلما موکل زن هم داره و این مسئله یکم اذیتم میکنه 

چون خودش هم خیلی رو من حساسه و نمیزاره من هیچ جا سرکار برم و ...

خودمم حقوق خوندم ولی میگه اگ تو وکالت قبول میشدی در صورتی میزاشتم بری ک فقط پرونده هایی رو قبول کنی که موکل هاشون خانم باشن ولی برای خودش اینطوری نمیخاد 

حالا اگ شما جای من بودین میزاشتین بره برای وکالت یا نه؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ذات مهمه اگ دنبال این کارا باشه فک میکنی با کارمند بودن نمیتونه؟ 

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

سال های اول که پرونده زیادی نداره 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بهتر نره 

تا بخواد وکیل بشه و به درآمد برسه 

زندگی قرار چه جوری بگذره ؟

اگر مانع پیشرفتت میشه خیلی نگذار رشد کنه که بعد برات شاخ نشه 

خواهرم با همین شاخ و برگ دادن به همسرش 

الان زندگیش دگرگون شده 

نمیگم همه اینجور بی جنبه هستن 

اما بی جنبه ها زیادن

آره میزاشتم اگع مرد چشم و دل پاکیه 

تا حالا چیزی ازش ندیدم ولی بالاخره مردن 

توی وکالت هم اکثرا خانم های مطلقه میان وگرنه پرونده های مالی معمولا موکل ها آقا هستن 

با خودم میگم شاید تو شرایطش قرار نگرفته 

اگ وضع مالیش خیلی اوکی بشه و شرایطش براش مهیا بشه شاید فرق کنه

خانم نیستم ولی اول باید هم دیدگاه خودت هم شوهرت درست بشه . اصلا از حرفش خوشم نیومد که گفته اگر وکیل میشدی پرونده های آقا رو نباید قبول میکردی یا شما که میگی اگر پرونده خانم بگیره ناراحت میشی . طرز فکر هر دوتاتون باید تغییر کنه حتی اگر لازمه برید پیش مشاور . ولی در باره اینکه وکالت بره یا نره فارق از بحث نوع دیدگاهتون خب هم ازنظر پرستیژ اجتماعی هم از نظر درآمدی خیلی بهتره از کارمندی