2777
2789
عنوان

دوستم میگفت زیارت عاشورا نخون

710 بازدید | 39 پست

بخاطر لعنش

اما برای من اثرات مثبت داشته خصوصا با صد سلام و لعن 

هم خوابای خوب میدیم هم حال روحی بهتر داشتم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم ماهم میگفت لعن زیاد داره توش انرژی منفی داره به جاش دعاهای دیگه بخونید مخصوصا زن حامله که نباید بخونه 

ولی من خودم چهل روز زیارت عاشورا خوندم تا به حاجتم رسیدم

عالم جلیل، شیخ عبدالهادی حائری مازندرانی از والد خود (حاجی ملا ابوالحسن) نقل کرده است که من حاج میرزا علی نقی طباطبائی را بعد از رحلتش در خواب دیدم، و به او گفتم: آیا آرزویی داری؟ گفت: یک آرزو دارم و آن این است که چرا در دنیا هر روز «زیارت عاشورا» نخواندم. رسم سید این بود که در تمام دهه اول محرم، زیارت عاشورا می خواند، ولی بعد از مرگ، افسوس می خورد که چرا در تمام ایام سال، موفق به این زیارت نبوده است.

معلم ماهم میگفت لعن زیاد داره توش انرژی منفی داره به جاش دعاهای دیگه بخونید مخصوصا زن حامله که نباید ...

چه معلم بی سوادی.این چرت پرتا جدید تو دنیای مجازی زیاد شده برای دور شدن ازاسلام.منبع معتبربیارن

عزیزم این شایعس وگرنه زیارت عاشورا در زمان پیامبر توسط جبرییل بر پیامبر نازل میشه و از پیامبر تا امام صادق دست به دست میچرخه و در زمان امام صادق که مردم ،درک این زیارت رو داشتن امام به مردم میدن تا بخونن 

این حرفا فقط حرفای اون کسانیه که جدشون میرسه به یزید و شمر و ابوسفیان و میخان دشمنی شیعه نسبت به اون ملعون هارو با این حرفا از بین ببرن تا خطری تهدیدشون نکنه وگرنه خدا میکنه هرکسی که خدا رو دوست داره دوست بدارید و دشمن خدارو دشمن خودتون بدونید