2777
2789
عنوان

بغض برای ایرانم ...🥺🇮🇷

691 بازدید | 41 پست

چقدر مردم ما سختی کشیدن 

چقدر درد چشیدن 

چه داغ ها که ندیدن  

با قسمت آخر خاتون 

یکساعته که دارم گریه میکنم 

چه ها که به سر این ملت نیومد ...! 

بغض برای ایرانم ...

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

من ندیدم

قشنگه؟

مربوط به چیه

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم خاتون یکی از بهترین فیلمایی هست که یه نفر میتونه ببینه:)

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

همین الانم سختی میکشن.

سختی کشیدن مردم ایران از بین نمیره بلکه از سلسله ای به سلسله دیگر منتقل میشه

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
من ندیدم قشنگه؟ مربوط به چیه

اره خیلی خیلی 

برمیگرده به دوران جنگ جهانی و وقتی متفقین وارد خاک کشورمون شدن 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

وای آره

سریال خاتون خیلی درد داشت

از وضع الان کشورمون صد در صد راضی نیستما ولی چندین بار خداروشکر کردم که حداقل اوضاع اسفناک اون زمانو نداریم 

ینی هر کدومشونو که میکشتن من خون گریه کردم 

خصوصا وقتی قدرتو کشتن 🥲

شما الان یه سر بری تو کوچه خیابون بیشتر مطمئناً گریه می‌کنی برا مردم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

وای آره سریال خاتون خیلی درد داشت از وضع الان کشورمون صد در صد راضی نیستما ولی چندین بار خداروشکر ...

اونجایی که وقتی شیرزاد و رضا داشتن میرفتن خاتون گفت بمیرم برا دوتاتون‌.... 

هنوز دارم اشک میریزم 

چقدر ایران مظلوم