2777
2789
عنوان

قلدری کردن خواهرشوهر ۵ ساله😑

796 بازدید | 60 پست

پنج سالشه میاد خونمون همه جا میره بهش همه جور خوراکی میدم. من اصلا بچه نبردم دسشویی یبار اومد پیپی کرد دسشویی گف بیا بشور ماسک زدم رفتم بازم نتونستم تحمل کنم رفتم حموم بالا اوردم. بچه نوزاد دارم میاد سرصدا میکنه نمیذاره بخابونمش یا من نباشه دستشو فشار میده لپشو فشار میده از قصد. ب نیت مهربونی نزدیکمیشه البته. هعی میگه پاشو برام پفک بیار. بعد میوه بیار برای دومین بار. چرا بهمچایی ندادی به مامانم میگم. پاشو موهامو بباف. البته اینو بگم خودم رو دادم ولی خستم دیگه. اونسری رفتیم خ.نشون بعد یماه کلی ظرف داشتن س روز بودنشسته بودن انگار ظرفا گندیده بود. بهم میگه پاشو ظرفارو بشور پاشو برای مامانم کار کن. بنظرتون چ کنم😭

از پس بچه ۵ ساله برنمیای ؟    ببخش خندم گرفت 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5 ساله و این حرفا؟ 😐 

یه بچه 5 ساله هیچ جوره نمیتونه از خودش این حرفا رو درآورده باشه مگه اینکه گذاشته باشن دهنش 

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

هیچی به خودت احترام بزار نکن .... مگ خدمتکار گرفتند 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

بچه ست

گاهی بچه خود آدمم از این حرفا میزنه

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

دلم میخاد بگم بزن تو دهنش ولی میدونم نمیشه 

انقد رو نده هرچی گفت بگو دیگه بزرگ شدی خودت انجام بده یا بگو مریض شدم اگه بیای پیشم توام مریض میشی ازین حرفا کلا من جات دارم حرص میخورم 😑 

یه بار تو خلوت همچین بترسونش بترسه    زهر چشم ازش بگیر    نترس اگه رف گف هم حاشا کن   بگو واااا کیییییی واااا مننننن  وااااا شاید اروم دستم خورده داره شر میکنه وااااااا

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

ببرش حموم با آب جوش بشورش😁😁

بگو حواسم نبود آب یهو داغ شد

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶