2777
2789

چیزی که این روزا پر شده باروری ناخواسته و گناه دونست سقط جنین

به خدا گناهی بالاتر از اینکه بچه ایی بیاری جایی که اینده تو مادر مبهم ترس اوره حالا چه برسه اون بچه بی زبون 

اون بچه هیچ هیچ شرایط انتخاب برای اومدن نیامدن نداره 

ولی تو مادر تو مادر خوب میتونی این لطف کنی 

بچه اوردن بد نیست ولی زیاد نه 

باشه. دوست داری حس مادرانه تجربه کنی یکی بیار 

دوتا بیار  بسه دیگه 

مامان خوبی بابای خوبی همون یکی دوتا رشد بده 

واقعا حقیقی مادر پدر باشید برای همون دوتا لطف میخواهی در حق بچه سوم کنی در حق همینا کن 

باروری کار سختی نیست 

هر موجود داخل جفت گیری بندازی بارور میشه 

ولی موفق دل خوش اون زنی که حقیقی مادره اون مردی که واقعا داره پدری میکنه 

لطفاً یا واقعی باشید یا اگر توانایی حقیقی مادر پدز بودن ندارید بچه دار نشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه جدیدا بخاطر زمین و مسکن حتی بچه چهارم هم میارن بسیار دیدم که میگم 

و منی که یه بچه آوردم همش از خودم میپرسم آیا من ماد خودخواهی بودم که اونو برای تجربه حس مادرانه ی خودم ب این دنیای کثیف و این کشور داغون دعوت کردم و مدام عذاب وجدان میگیرم ....

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...
منم دوس دارم یدونه بچه داشته باشم شوهرم اصرار داره به دوتا فقط دعا میکنم راضی بشه

باهاش صحبت کن خیلی چیزا با صحبت حل میشه واقعا ببین شرایط و توانایی  داره اون بچه سر سامان بده به خدا گناهه گناه 

بعضیا فقط زاییدن بلدن اصلا وقتی برای تربیتشون نمیزارن متاسفانه

توی فامیل یه نفر داریم ک ۴ تا اورده یکی از یکی بی ادب تر 

دختر ۱۵ ساله چون پسرم ب ماشین اسباب بازی اون دست زد با لگد زدش بچه کبود شد لفظی دعوا کردم باهاش هر چی از دهنش در اومد بهم گفت از سگ و خر وگاو و... 

مامانشم فقط میخندید 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
باهاش صحبت کن خیلی چیزا با صحبت حل میشه واقعا ببین شرایط و توانایی  داره اون بچه سر سامان بده ب ...

اصلا نمیشه باهاش حرف زد در این مورد

تا میگم میگه نمیخای بگو همین الان مثلا تهدید میکنه

میگه یدونه بچه بی عرضه و لوس میشع

بابا چه ربطی داره

امیدوارم نظرش عوض شه

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید
متاسفانه جدیدا بخاطر زمین و مسکن حتی بچه چهارم هم میارن بسیار دیدم که میگم  و منی که یه بچه آو ...

دقیقا 

توی یک تایپیک خانمه زده بچه سوم دوتا دارم سوم نگه دارم یا سقط کنم 

من میگم میگه تو کوته نگاهی یا بیا فلان کس ببین اینا حاصل سقطن چقدر موفق شدن کاش کاش کاش همه زنا چه متأهل چه کسی قراره ازدواج کنه اینو بفهمه. درک کنه  برای یک حس برای حرف دیگران آینده طفل معصوم خراب نکنه

یعنی هر کی حامله شد بره سقطش کنه ؟واقعا که 

بچه فرقی نمی کنه یه جنین یه روزه باشه یا یه نوزاد و کودک در هرصورت کشتنش قتله 

هر کی بچه نمی خواد حامله نشه این تزای روغنفکری رو از کجاتون درمیارید .

اصلا نمیشه باهاش حرف زد در این مورد تا میگم میگه نمیخای بگو همین الان مثلا تهدید میکنه میگه یدونه ...

واقعا ببرش ابجی پیش مشاور ببین اصلاسز همون بچه اول. پدر خوبی میشه 

مردا. روح های خودشون در زمان های مختلفی نشون میدن یکی شونم همین بچه دار شدن هستش

عزیزم شاید درصدی گفته شما تلنگری باشه برای برخی افراد 

اما فردی که در بدترین شرایط روحی و مالی قرار داره وبرای  تقویت ستون خانه ،افزایش رزق و روزی  ،سر به راه شدن همسر و .... آمدن فرزند و فرزندان متعدد را یک امر لازم و واجب میبینه هرگز نمیتونید متقاعد کنید حتی ممکنه از جانبشون با توهین هم روبرو شوید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یعنی هر کی حامله شد بره سقطش کنه ؟واقعا که  بچه فرقی نمی کنه یه جنین یه روزه باشه یا یه نوزاد ...

گفتم اول نگذاره حامله بشه دوم شد واقعا میبینه شرایط نیست اینده بچه در خطرع اره مرگ الانش خیلی بهتر از اینه در زندگی جووون بده زجر کش بشه میفهمی طرز فکر شماست غلطه قبول کنید قبول 

عزیزم شاید درصدی گفته شما تلنگری باشه برای برخی افراد  اما فردی که در بدترین شرایط روحی و مالی ...

عزیز دلم  زندگی بخواد سر پا شه زنش زن باشه مردش مرد بدون بچه شادش میکنه 

بچه میارید خط دفاع اره 

واقعا حق یک بچه اینه بیاد توی دعوا بحث زندگی زناشویی شریک بشه اره 

تا کی این افکار زنه میخواد طلاق بگیره بهش میگن بچه بیار درست میشع بچه میاره با بچه میره جدا میشه 

عزیز دلم  زندگی بخواد سر پا شه زنش زن باشه مردش مرد بدون بچه شادش میکنه  بچه میارید خط ...

خب  فداتشم من هم دارم  همین میگم اگر بقول شما زنش زن باشه مردش مرد باشه  اما چنین نیست 

آدمی که در مقابل نفهمیدن مقاومت می‌کنه شما با هیچ ترفندی نمیتونید متقاعدش کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍