2777
2789
عنوان

ترو خدا به فکر خودتون نیستید به فکر اون بی زبون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
 گفتم اول نگذاره حامله بشه دوم شد واقعا میبینه شرایط نیست اینده بچه در خطرع اره مرگ الانش خیلی ...

شما چطور از آینده خبر دارید من نمی گم کسی که وضعش خوب نیست بچه بیاره میگم مواظب باشه حامله نشه ولی اینکه سقط قتله دروغ نیست 

قبح گناه رو نریزید سقط گناه بزرگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چطور از آینده خبر دارید من نمی گم کسی که وضعش خوب نیست بچه بیاره میگم مواظب باشه حامله نشه ولی ا ...

اینده همین اقتصاد بد جهنم شدن دنیا ظلم کثیف  همینه بیشترم میشه تازه 

خب  فداتشم من هم دارم  همین میگم اگر بقول شما زنش زن باشه مردش مرد باشه  اما چنین نیس ...

هعی فقط میگم امیدوارم امیدوارم هرچه زودتر  امام زمان دلمون با اومدی شاد کنه. که کمتر ببینم زجر کشیدن دیگرانو

اینده همین اقتصاد بد جهنم شدن دنیا ظلم کثیف  همینه بیشترم میشه تازه

عزیزم نگاهتو عوض کن دنیات عوض میشه ،مردم ما درحال حاضر اینقدر که می‌نالند بدبخت نیستن ،وقتی حرف می زنن جوری حرف می زنن انگار کارتن خوابن ولی در واقع وضعشون بد نیست 

نمی گم همه چی گل و بلبله  ولی به اون فجیعی هم نیست

هر کی هم تلاش کنه بالاخره موفق میشه

هعی فقط میگم امیدوارم امیدوارم هرچه زودتر  امام زمان دلمون با اومدی شاد کنه. که کمتر ببینم زجر ...

🙏الهی آمین 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
صحیح 

بله ،شما هم با این تاپیکت در واقع فقط داری تبلیغ سقط رو می کنی نه چیز دیگه 

منم از این مسئله خیلی ناراحت شدم 

من خودم ماما هستم و دارم بهت میگم که هم گناه خیلی بزرگیه و هم عوارض زیادی داره برای مادر پس اگه می خوای بگی بچه نیارید بگو بچه نیارید نگو سقط کنید .

یه کم هم از عالم قبر خودتون بترسید

بله ،شما هم با این تاپیکت در واقع فقط داری تبلیغ سقط رو می کنی نه چیز دیگه  منم از این مسئله خ ...

عالم قبر عزیز دلم وقته تو بی گناه زبون بسته با چشم پلمپ پرورش بدی

عالم قبر عزیز دلم وقته تو بی گناه زبون بسته با چشم پلمپ پرورش بدی

بچه رو خدا میده اگه خدا می خواست به دنیا نیاد اصلا به وجودش نمی آورد ،ندیدی خیلیا سال هاست منتظر بچه ان ولی گیرشون نمیاد 

چشم پلمپ نمی دونم چیه 

ولی همون بچه هم از یه زمانی به بعد دیگه مستقل میشه و خودش برای خودش تصمیم می گیره

خلاصه این بحثو الکی کش ندیم من نمیگم خانواده های داغون بچه بیارن میگم تو این سایت عمومی تبلیغ سقط نکنید لطفا چون گناه بزرگیه و اگه یه نفر با تبلیغ شما رفت و سقط کرد گناهش گردن شما هم هست 

از من گاهی اطرافیان می پرسن چه جوری سقط کنم من تن و بدنم می لرزه نمی دونم چرا اینقدر صحبت از قتل برای شما راحته