2777
2789
عنوان

فضای مجازی = خستگی ذهن و روح

118 بازدید | 3 پست

یکی از علتهایی که نسل جدید یعنی خودمون همیشه خستمونه و روحمون ظرفیتش کمه و ذهنمون سریع خسته میشه و کارای کمی میتونیم انجام بدیم ، اینه که تو فضاهای مجازی به طور ناگهانی حجم زیادی از اطلاعات که اکثرش بدردنخوره وارد مغز ما میشه و دیگ مغز ظرفیتی برای کارهای مهم زندگی نداره:) این میشه توانایی کم و ناامیدی از زندگی، همین که ما دچارشیم

نمونش همین نی نی سایت کلا دید منو نسبت ب مردا عوض کرده از بس تاپیک خیانت دیدم فک میکنم همه شون خائنن،نیام اینجا هم حوصلم سر میره

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونش همین نی نی سایت کلا دید منو نسبت ب مردا عوض کرده از بس تاپیک خیانت دیدم فک میکنم همه شون خائنن ...

بله همینطوره..در صورتی که ما یادگرفتیم تایم استراحت بیایم تو گوشی که بدترین کاره ممکنه😢