2777
2789
عنوان

حساسیت به نوار

342 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها

من چند سال میشه که از نوار پنبه ریز استفاده میکنم، اما جدیدا باعث میشه یکم احساس خارش کنم و جوش ریز بزنم

مارک خوب چی پیشنهاد میدین که جایگزین کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مای لیدی اونم ساده مشبک استفاده نکن

واقعا مشبک افتضاحه

من مجرد بودم استفاده میکردم وای داغون بودم باورت نمیشه همش پاهام به میشد 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
واقعا مشبک افتضاحه من مجرد بودم استفاده میکردم وای داغون بودم باورت نمیشه همش پاهام به میشد 

منم یه مدت مجردی میزاشتم، بعد عوض کردم دیگه مشبک نزاشتم

اما بازم الان یکی دو باره که موقع پری نوار میزارم، خارشو جوش ریز میزنه

احتمالا جنسشون افت کیفیت داشته

من مسافرتی های مشبک داغونم کرد معمولی ها با گاز استریل خیلی خوبه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

عزیزم تو یه تاپیک دیگه یه پیام ازتون دیدم خواستم ریپلای کنم سوال بپرسم ولی قفل کرده بودن

میشه درخواستم قبول کنید؟

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.