2777
2789
عنوان

چقدر دورغگو زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 30 پست

چه توقعی داری اینجا رو کلا جدی نگیر 

دختره کلاس هشتمه تاپیک زده زنعموم فشار میخوره مامانم بهم میگه خانم دکتر😖میگفت دانشجو پزشکیم تاپیکای قبلش دنبال کلاس برا ریاضی هشتم بود خانم دکتر😂😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اینا پسرن

فرقی نداره 

دنبال پربازدیدی ان

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه اعتراض کنی میکه کاربری دست چند نفره 

چرا قضاوت میکنی 

خدا به همین روز بندازتت و فلان 😁😁

دروغگو کم حافظه میشه کلا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از زمانی که تاپیک اون دختره گربه ملوس دروغ بود دیگه حرف کسی رو باور نمیکنم اون مدیون‌ه به این دیدگاه ...

اون کیه همه جا میگن

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

مگه میشه؟ مگه داریم؟ 

من برم صبحانه بخورم 🚶‍♀️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اون کیه همه جا میگن

یه ملت رو مدت ها سرکار گذاشت بعد گفت حلال کنین دروغ بود به همین راحتی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
از زمانی که تاپیک اون دختره گربه ملوس دروغ بود دیگه حرف کسی رو باور نمیکنم اون مدیون‌ه به این دیدگاه ...

از بعد اعتراف اونم هی دیدم پیان تایپیک میزنن حلال کنید دروغ گفتم تایپیکام فیک بودن و قفل میکنن منم دیگه کسی رو باور ندارم

خیلی زیادن مخصوصا تو این ایام امتحانات دانش آموزا ، خیلی کاربری ها رو دیدم که الان تاپیک امتحان میزنن ولی تو تاپیک های قبلیشون در مورد خواهرشوهر و مادرشوهر و ...شکایت میکردن😁🤦‍♀️

(:
یه ملت رو مدت ها سرکار گذاشت بعد گفت حلال کنین دروغ بود به همین راحتی 

من ی ملوس میدونستم ک دوره عقد باردار شد و قایمکی رفت سقط کرد و شوهرش فهمید اونه؟

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

من یه کاربر میشناسم میاد از رویاهاش میگه یعنی یه زندگی رویایی اینجا ساخته من موندم کاربرا چطور باور می‌کنن اصلا با عقل جور درنمیاد 

کسی که آنقدر ثروتمند بی نیازه از روز اول همین بود 

نمیاد آنقدر تاپیک بزنه از کارایی که می‌خواد بکنه 

یه تاپیک زده که عروسی کرده فلان جا 

بعد دوباره تاپیک میزنه میگه نامزدم 

اگه عروسی کرده دیگه نامزد حساب نمیشه 

از بعد اعتراف اونم هی دیدم پیان تایپیک میزنن حلال کنید دروغ گفتم تایپیکام فیک بودن و قفل میکنن منم د ...

اصلا اینجا دیگه شده مهد کودک به درد نمیخوره من مثل قبل نمیام امیدوارم به زودی بتونم کلا کنارش بزارم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
من ی ملوس میدونستم ک دوره عقد باردار شد و قایمکی رفت سقط کرد و شوهرش فهمید اونه؟

خودشه 

من ب همه گفتم دروغه منو نفرین کرد ک نه دروغ نیس  /:

متاسفانه دروغگو بود