2777
2789
کسب تجربه برای فرداهای نزدیک 😁

😂😂😂

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصل امید ندارم اخه اولش کلا سفید بود بعد یه رب خط انداخت نمیدونم تبخیر نباشه یوقت الکی خوشحال بشم😭

چن روز از پریودیت رد شده

باید دوباره بزنی

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
تبریک میگم داری نی نی دار میشی

دیشب یه مارک دیگه زدم هاله زد بعد یه رب گفتن مارکش خوب نبوده

امروز مدیکور خریدم اولش که اصلا سفید بود بعد یه رب خط دیدم 

این عکس مال وقتیه خشک شده

چن روز از پریودیت رد شده باید دوباره بزنی

دیروز موعدم بود دیشب زدم همینجوری شد باز امروز اول صبح زدم اولش سفید بود 

بعد یه رب خط دیدم این عکسه مال وقتیه خشک شده

دیروز موعدم بود دیشب زدم همینجوری شد باز امروز اول صبح زدم اولش سفید بود  بعد یه رب خط دیدم ای ...

مبارکه 😍خب چون زود بی بی چک زدی هاله کم رنگ انداخته... پریودیت عقب بیوفته بی بی چک بزنی کامل مثبت میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیروز موعدم بود دیشب زدم همینجوری شد باز امروز اول صبح زدم اولش سفید بود  بعد یه رب خط دیدم ای ...

پسفردا بزن ادرارم دوقطره بریز مهم دوسه دقیقه اوله اگه حاله ننداخت بنداز

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
پسفردا بزن ادرارم دوقطره بریز مهم دوسه دقیقه اوله اگه حاله ننداخت بنداز

دو دقیقه رو نگا کردم دیدم منفیه مث هرماه ولش کردم

بعد صبونه یه رب شد باز نگاش کردم دیدم خط داره این عکسم مال وقتیه خشک شده کلا گیجم

دو دقیقه رو نگا کردم دیدم منفیه مث هرماه ولش کردم بعد صبونه یه رب شد باز نگاش کردم دیدم خط داره این ...

میگم این منفیه دیگه زود زدی من سه روز بعد پریود نشدن زدم خیلی کم رنگ افتاد یکی تازه بعد دوهفته بیبی چکاش مثبت شد 

اسی آزمایش دادی؟؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام