چند وقت بود هی تو یوتیوب میدیدم بی بی کرم و سی سی کرم فارماسی رو اکثرا استفاده میکنن میگن خیلی عالیه منم هی تو ذهنم بود سفارش دادم خیلیییی عالیه از همه نظر 😍😍🥺یه بوی ملایم خیلی خوب داره مثل مخمل میشینه رو پوست نمیماسه یعنی تا یه نقطشو استفاده میکنی کل صورتو پوشش میده دیگه کرم پودرو انداختم دور بی بی کرمشو برای مامانم که پوستش خشکه گرفتم عاشقش شده😍😍😍البته حواستون ب اصل بودنش باشه
﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
خیلییییی تا حالا کرم ب این خوشبویی و مخملی جایی ندیدم😋😋😋
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
اگه با.. سلام داری از غرفه تانیش مارکت بگیر اصلشو با قیمت مناسب میفروشه من فک کنم هرکدومو 240 گرفتم قیمتش 300باید باشه
گلم بی بی کرم برای پوست معمولی و خشک بهتره سی سی برای اونایی که پوستشون چربه اگه با.. ...
یک دنیا ممنون گلم
هم ضدافتاب هم پرایمر هم ابرسان هم کاور داره😍یعنی مثل کرم پودر نیست ک همش بشه لک و جوش و ضرر این حالت کلاژن ساز و درمانی داره برای پوست و اصلا جوش نمیزنی