2777
2789
عنوان

در انتهای شب

235 بازدید | 13 پست

شما هم مثل من از دست ثریا حرص خوردین ک الکی الکی خودشو آویزون کرد و بهنام الاغ ک بیخود پیشنهاد ازدواج داد ب زنی ک اصلا نمیشناسه با اینکه هنوز ب زن اولش فکر میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول فکر کردم خیلی مظلومه ولی نقشه داره  یه جورایی ولقعیت جامعه امروز رو نشون میده  بعد می ...

آره دیگه فیلما هم بر اساس زندگی عادی آدما و واقعیتای جامعه ساخته میشه

دلم میخواد تیکه تیکه اش کنم

منفور

بهنام هم از اون بدتر، این هول بازیا چیه بزار مهر طلاقت خشک بشه حداقل

تقصیر ماهرخه، زنی که قدر زندگیشو ندونه و با هر چیزی بزاره بره همین میشه دیگه

!...

دلم میخواد تیکه تیکه اش کنم منفور بهنام هم از اون بدتر، این هول بازیا چیه بزار مهر طلاقت خشک بشه ح ...

واقعا... چقدر لج درآر بود ثریا

من ک حدس می‌زنم ماهی مرخصی گرفت ک ببینه بهنام چه غلطی میکنه تو اتاق فرار هم ی لحظه ی نفر ایستاده بود بهنام رو نگاه می‌کرد ماهی بود

امیدوارم این زالو رو از زندگیش بندازه بیرون

واقعا... چقدر لج درآر بود ثریا من ک حدس می‌زنم ماهی مرخصی گرفت ک ببینه بهنام چه غلطی میکنه تو اتاق ...

نه ماهی نبود ثریا بود 

با ثریا و دخترش رفته بودن اتاق فرار

ماهی برای این مرخصی گرفت چون گفت کارم رو دوست ندارم بخاطر بهنام اینجا کار می‌کردم اون دوست داشته

!...

نه ماهی نبود ثریا بود  با ثریا و دخترش رفته بودن اتاق فرار ماهی برای این مرخصی گرفت چون گفت ک ...

نه میدونم با ثریا و دخترش بود تو همون اتاق فرار ی لحظه ی نفر ایستاده بود دم در و بهنام نگاش کرد و سریع غیبش زد فکر کنم ماهی بود