2777
2789
عنوان

کنکوری های ۱۴۰۳ به بعد و اولیا

213 بازدید | 12 پست

باتوجه به شرایط موجود و فشار مضائف برای دانش اموزان و درگیر شدن اولیا 

از شما خواهشمندم کارزار مربوط به لغو تاثیر قطعی معدل رو امضا کنید 

هر اولیایی که تواناییشو داره خواهش میکنم به مجمع بره 

و اولیا و داتش اموزانی که به دنبال لغو تاثیر قطعی معدل هستند ، بنده گروه اولیای دلسوز و دانش اموزانی رو که دارن اقداناتی انجام میدن رو دور هم جمع کردم و تعدادی حدود ۱۰۰۰ نفر در هر گروه جداگانه جمع شدیم

خواهش میکنم هرکس قصد جدی داره پیام بده لینکو براش بفرستم 

@imobi30

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

توروخدا اینکارو نکنین😔بابا فوقش نمراتشون مد نظر خودشون نشده ترمیم معدل میزنن جبران میکنن امتحانا خیلی آسون بوده کم کاری از ماست می‌دونی با معدل چقد کارمون جلو میفته؟ نمره شون اونی نشده که خواستن؟ خب ترمیم بزنن 

لطفاً تصمیمی بر این مبنا نگیرید استرس پایه و اساس زندگیه و من خودم دارم از استرس. روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فایده ندارع هر سال امضا میکنیم

امسال اعتراضات شدید تر شده بله فقط امضا کردن فایده نداره باید خیلی کارهای دیگه ورد مثل زنگ زدن به رسانه ها و.... که داره انجام میشله

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

توروخدا اینکارو نکنین😔بابا فوقش نمراتشون مد نظر خودشون نشده ترمیم معدل میزنن جبران میکنن امتحانا خی ...

عزیزم من خودم سمپاد درس میخونم و از دهم کنکوری خوندم تراز قلمچیم زیر ۷۰۰۰ نمیره چرا از کم کاری صحبت میکنی تو ناعدالتیو نمیبینی؟ مصحح ها به سلیقه نمره میدن ولی ۲۵ صدم دانشگاه منو تورو عوض میکنه

کسی که رشته ی تاپ میخاد ۲۵ صدم هم واسش مهمه

بعدشم شما نمیدونی که خیلیا سر زبان بخاطر امکانات حتی نتونستن لیسنینگ رو گوش بدن ؟ ایا وجدان شما اینطوری راضیه؟ اگر هست شمارو به خدا میسپارم 

هرجا هستی موفق باشی

عزیزم من خودم سمپاد درس میخونم و از دهم کنکوری خوندم تراز قلمچیم زیر ۷۰۰۰ نمیره چرا از کم کاری صحبت ...

تو خود کنکورم همیشه نا عدالتی بوده و هست.... 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
عزیزم من خودم سمپاد درس میخونم و از دهم کنکوری خوندم تراز قلمچیم زیر ۷۰۰۰ نمیره چرا از کم کاری صحبت ...

چرا فکر می‌کنی سمپاد درس خوندن خیلی چیز خاصیه؟ 

یا تراز قلم چی ۷۰۰۰ تورو از بقیه جدا میکنه؟؛؛

بنده هم ترازم و معدلم نه از ۱۹ پایین تر اومده نه از همون مقداری که عرض کردی 

بله منم برام مهمه من امتحان زبانم رو ۱۹ شدم و ترمیم میزنم چون بعضی سوالا رو از گیج بازی خودم اشتباه زدم ،ترمیم میزنم سعی میکنم نمره کاملشو بگیرم

اینکه استرس ها خیلی زیاده رو قبول دارم ، من این ترم معدلم خوب نمیشه و می‌خوام ترمیم بزنم اما باور کن خیلی جلو می‌گفتیم با معدل 

چرا من بقیه رو هم در نظر میگیرم حق باشماس

چرا فکر می‌کنی سمپاد درس خوندن خیلی چیز خاصیه؟  یا تراز قلم چی ۷۰۰۰ تورو از بقیه جدا میکنه؟؛؛ ...

عزیزم شما چرا فکر میکنی اگر بگم سمپاد درس میخونم میخوام خودمو بکنم تو چشم؟ میخوام بگم که بقیه فکر نکنن ما حالیمون نیست و این چیزارو میگیم

شما میخوای ترمیم کنی

اولا ببین قطعیه؟ دوما چطور نیخای هم دوازدهم امتحان بدی هم یازدهم ترمیم‌کنی عملا فورجه های دوازدهمتو داری از دست میدی بیا ارمانی فکر نکنیم لطفا!

بعدشم چطور میخوان تراز بندی کنن؟ اصلا به این چیزا فکر میکنید ؟ 

۲۵ صدم نمره که اختلاف بین سلیقه ی مصحح هست ۵۰۰ الی ۶۰۰ تا اختلاف تراز داره

چطوری شما میخوای جلوی این ناعدالتیو بگیری؟

اونایی که میگن با معدل جلو میفتیم تالا یک عدد تست کنکور نزدن

و فکر میکنن نمیتونن برسن

با امتحانات نهایی خدش باشید هزاران دلیل هست که نمیتونم بیان کنم  

چرا فکر می‌کنی سمپاد درس خوندن خیلی چیز خاصیه؟  یا تراز قلم چی ۷۰۰۰ تورو از بقیه جدا میکنه؟؛؛ ...

اینا قصدشون اینه پشن کنوری هارو حدف کنن و راحت کسی دیپلم نگیره به عبارتی حمال باشه توی جامعه ایتقدر عوصین یکم فکر کن

فقط 39 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکت برای مورد دیگه ای هست|فلامینگو صورتی روی آب🦩💕🍷|

عزیزم شما چرا فکر میکنی اگر بگم سمپاد درس میخونم میخوام خودمو بکنم تو چشم؟ میخوام بگم که بقیه فکر نک ...

تابستون قرارع چیکار کنم پس 😐😐😐😐

کتابارو در طول سال خوندم معدل ترم اولم ۲۰ بوده 

این همه آدم چجوری ترمیم زدن منم همون‌طور ترمیم میزنم 

عزیزم میگم حق با توعه شما داری توهین می‌کنی

هر جور دلت میخواد فکر کن♥️

تابستون قرارع چیکار کنم پس 😐😐😐😐 کتابارو در طول سال خوندم معدل ترم اولم ۲۰ بوده  این همه آ ...

بی دلیل هم نبوده افت معدلم برنامه ریزی درستی نداشتم و پدربزرگم تازگیا فوت کردن مجلسشون رو ما کلا گردوندیم