2777
2789
مدتیه دندونم خرابه هی بهش فک میکنم .صبح خواب دیدم رفتم دندونپزشکی.دکتر بهم یه مهر نماز داد.ازش گرفتم ...

این خواب میتونه ناشی از فکر کردن به دندان خرابت باشه... اگه ازدواج کردی میشه به اینم تعبیر کرد که ببخشید رک میگم مدتی روابط زناشویی نداری و آن زن آمینوس تو هست یعنی قسمت زنانه وجودی ات و همچنین دندان خراب یعنی هشدار که چرا رابطه زناشویی نداری اگر مجردی ممکنه به وضعیت معیشت اشاره کنه که ممکنه مدتی در رنج بری.... 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خواب میتونه ناشی از فکر کردن به دندان خرابت باشه... اگه ازدواج کردی میشه به اینم تعبیر کرد که بب ...

متاهلم عزیزم.رابطه زناشوییم خوبه.امشبم خواب بدی دیدم.یه عالمه موش سفید تو خونمون که یهو تبدیل ب موشهای بسیار زشت و بزرگی شدن.ولی با همسرم مشکل دارم.من هر وق اینطوری خواب میبینم بعدش اتفاقای خوبی نمیفته   

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
متاهلم عزیزم.رابطه زناشوییم خوبه.امشبم خواب بدی دیدم.یه عالمه موش سفید تو خونمون که یهو تبدیل ب موشه ...

عزیزم خوابت اشاره کرده میگی با همسرت مشکل داری یعنی رابطه ات مشکل داره حتما نباید آنطوری زناشویی باشه موش یعنی یک سری آدم که در ظاهر خوب هستن چون سفید بودن ولی در باطن خیال ضربه زدن بهت دارن چون یهو سیاه شدن مراقب افرادی که باهاشون رفت و آمد داری باش و همیشه بعد دیدن خواب این چنین صدقه بده و خوابت اول به آب تعریف کن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم خوابت اشاره کرده میگی با همسرت مشکل داری یعنی رابطه ات مشکل داره حتما نباید آنطوری زناشویی باش ...

ممنونم عزیزم.مشکل ک زیاد دارم.خدا خودش کمک کنه.ممنونم

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...