2777
2789
عنوان

واسه کاراموزی مگه سفته میخوان؟؟؟

302 بازدید | 14 پست

یه شرکتی رفتم واسه کار بعد گفتن که قرداد کاراموزی می‌بندیم به مدت دوماه،تو اون دوماه هیچ دریافتی نداری و فقط آموزش میبینی و اینکه باید سفته هم بدی

الان یک هفتس که رفتم نصف کارهارو دارم انجام میدم تقریبا آموزشی ندیدم و میترسم سفته بدم بیشتر ازم کار بکشن و بعد دوماه هم بگن از کارت راضی نبودیم و استخدام نکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم به این سادگی سفته یا چک، هر جایی ندید

معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه
همون میگه واسه حسن انجام کار  من وقتی حقوقی نمیگیرم و دارم کاراموزی میام چه حسن انجام کاری اخه ...

اصلا سفته نده. تو مسئولیتی برای حسن انجام کار نداری. اگر کارت رو میتونستی به نحو احسن انجام بدی میرفتی یه جا استخدام میشدی نه که بری کارآموزی. قراره این کار کردن به نحو احسن رو اونا بهت یاد بدن.

هرجا میری سفته میخوان ولی من خودم تاحالا ندیده بودم جایی واسه کاراموزی سفته بخوان

وقتی استخدام شدید، چون اسناد اون مجموعه دست شماست، خوب میشه گفت جایگاه و توجیه داره

موقع کاراموزی، چیزی دست شما نیست و مسئولیتی هم طبعا ندارید، پس سفته هم جایگاهی نداره.

معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه