2777
2789

منم با همه چی جوش میزنم . ولی نخ و تیغ ابرو استفاده میکنم .وکس قبلنا میزدم خیلی وقته دیگه استفاده نمیکنم . 

جوش هم که میزنم  و الانم که تابستونه دیگه بدرت

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته با ژیلت موها ضخیم میشه؟

ژیلت تاثیری رو ریشه مو نمیذاره فقط چون مو از ساقه کنده میشه و از ریشه درنمیاد فکر می کنیم مو ضخیم شده

من سال هاست با ژیلت اصلاح می کنم 

فقط قیمت سبیل چون موهاش از اول ضخیم تر بود با بند برمی دارم تا از ریشه دربیاد و زود رشد نکنه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

قبل اصلاح صورتتونو با فوم شستشو یا صابون بچه بشورید و با الکل تمیز کنید و بعد شروع به اصلاح کنید بعد اصلاح هم نیازه حتما صورتتونو خنک کنید حالا یا با کیسه یخ یا با هر چیزی که در دسترستون هست و تا چند ساعت آب یا مواد آرایشی بهداشتی نزنید به پوست صورتتون، جتی سعی کنید دست نکشید به پوستتون تا این منافذ پوست که مو کنده شده بسته بشه 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.