2777
2789
عنوان

سلام خواهرا بچه دارم ولی دلم برای دونفره

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 48 پست
اخه من میترسم بزارم مهد  میگن که شربت خواب آور میدم به نوزاد که بخوابه  خودمم بچه بودم م ...

نه عزیزم کی گفته شربت و ... میدن 

بگرد یه مهد که مادرا راضین ازش پیدا کن 

ساعتی بزارش 

دیگه برا دو ساعت که قطعا به بچه شربت نمیدن🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبب داخل تاپیکه

تعدادتایپیکهایی که شرکت کردم

ولی هم یه ذره اش روبگی یادمه

چون اسمهارونمیخونم ولی موضوع تایپیک برام مهمه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
نه عزیزم کی گفته شربت و ... میدن  بگرد یه مهد که مادرا راضین ازش پیدا کن  ساعتی بزارش&nb ...

باید بگردم اره ولی خب من دلم نمیاد از خودم دورش کنم اگه مهد بزارمش همش ذهنم درگیرشه

طبیعیه گاهی ما مامانا خسته میشیم و دلمون  تنگ راحتی و خوشی های قبل میشه

هر وقت این حس بهت دست داد نیاز نیست به زبون بیاریش مخصوصا جلو اطرافیان  در عوض ببین چی حالتو خوب میکنه انجامش بده نگو از بچه خسته شدم برام نگهش دارین یکم راحتشم مثلا بگو دو ساعت نگه دارین من دلم استخر میخواد یا دلم میخواد دونفره با شوهرم برم بیرون چیزایی که دوست داری انجام بدی رو بگو. ولی اگه بگی بچه نمیذاره بچه فلان بیسار برچسب میخوری، متهم میشی که نا شکری بی مهری بی مسئولیتی در ضمن حتما کاری که حالتو خوب میکنه رو انجام بده انرژی میگیری، حالت که خوب باشه مامان بهتری هستی همسر بهتری هستی ،شده یک کار کوچیک برای خودت انجامش بده من گاهی خرید یک لاک جدید حالمو بهتر میکنه یک خوراکی که دوست دارم یک فیلم خوب یک بستنی...کلا سخت نگیر دنیا دو روزه بچه یک چشم بهم بزنی بزرگ میشه و از این روزا چندتا خاطره میمونه از کوچیکی بچت و بزرگ کردنش لذت ببر چون دائمی نیست

ای جانم بالاخره آینده روبهت گفتم😁😂🤣🤣 سرنمازصبح داشتم به همین فکرمیکردم گفتم من سن بالاا ...

عزیزم من 18ازدواج کردم 22 آوردم 

آنقدر که ترسوندنم 

بخدا دلم برای اینکه کنار همسرم بخوابم تنگ شده 

طبیعیه گاهی ما مامانا خسته میشیم و دلمون  تنگ راحتی و خوشی های قبل میشه هر وقت این حس بهت دست ...

باورت میشه بغضم گرفت 

من حتی مامانم نزدیکم نیست راهه دوره که دخترمو بزارم پیشش به بقیه ام اعتماد ندارم اگر هم بزارم همش ذهنم درگیره یعنی اون خوشی سمم میشه برام

میگفتی به پسرت بگوو دخترم

آهااااا

یادم اومد😁😂🤣🤣🤣🤣

پس خیلییییییی

علیک عهههههه سلام

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
عزیزم من 18ازدواج کردم 22 آوردم  آنقدر که ترسوندنم  بخدا دلم برای اینکه کنار همسرم بخواب ...

وااااا چرا کنارش نمیخوابی ببین خیلی اشتباهه به هیچ وجه جاتو جدا نکن من ۳ تا بچه دارم حتی موقع قهر و دعوا جا جدا نمیکنیم

عزیزم من 18ازدواج کردم 22 آوردم  آنقدر که ترسوندنم  بخدا دلم برای اینکه کنار همسرم بخواب ...

کنارهمسرت که ازروزاول بایدبخوابی

بچه روتشک یاتختش روبزارپهلوی خودت

ولی خودت کنارهمسرت بخواب

دیگه سن پایین این حرفهاروداره

ولی مگه کسی جرات داره به من چیزی بگه😁😂

منکه خودم آووردم

ولی مثلامیگفتن،میگفتم تومیبری خونه ات بزرگش کنی؟!

مادرشوهرم۱بارگفت ظرفهات رونمیشوری

گفتم حوصله ندارم

هرکس حوصله اش کشیدبشوره

رفتن شستن😁😂🤣🤣

دیگه هیچی نگفتن

باورت میشه بغضم گرفت  من حتی مامانم نزدیکم نیست راهه دوره که دخترمو بزارم پیشش به بقیه ام اعتم ...

اها عزیرم منم پنج سال شهر دیگه ای زندگی کردم میفهممت همسرت نمیتونه نگه داره؟ 

ولی اعتماد نکن به دیگران حتی مهد منم جز به خودم و مامانم اینا به کسی اعتماد ندارم مردم این دوره زمونه عجیب اند 

وااااا چرا کنارش نمیخوابی ببین خیلی اشتباهه به هیچ وجه جاتو جدا نکن من ۳ تا بچه دارم حتی موقع قهر و ...

👌👌👌👌👌👌👌👌👏👏👏👏👏👏👏👏👏

هیچوقت بچتون و پیش کسی نزارید چندروز پیش یه خانم تعریف کرد بچم و گزاشتم پیش همسایمون بچه دوساله رفتم نون وایی اومدم بچه رو بردم دیدم هی جیغ میزنه دست میکنه تو پوشکش رفتم عوض کنم جاشو دیدم پوشکش خونیه دیگه خلاصه بردنش دکتر و اینا گفتن میخواسته بهش تجاوز بشه الان همسایه ام انداختن زندان و همین نتیجه میشه این ک بچه رو فقط خودتون و پدرش نگه داذید همین