2777
2789

برای دونفره بودن با همسرم تنگ شده تا لنگ ظهر خوابیدن 

تنهایی بیرون رفتن 

استخر و خیلی چیزای دیگه. 

باشگاه رفتن

برای موتور سواری

دلم برا خیلی چیزا تنگ شده که میدونم دیگه بر نمی گرده 

شایدم به خاطر افسردگیمه 

بچه بیاد خوشیات صد برابر میشه. مخصوصا وقتی بزرگشه🌙🍂🌻💥🦊🦋

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

نه طبیعیه

هممون اینشکلی هستیم😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

خداوندحفظشون کنه

این تربچه هانمیزارن حتی دیگه به مسواک برسی😁😂🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خوشحال باش لااقل همون خاطرات رو داری خیلی ها همون رو هم ندارن

با بچه تم میتونی خاطره بسازی خودت سخت میگیری

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

خدا کنه من واقعا خیلی دوستش دارم وقتی خوابه دلم برای تنگ میشه ولی احساس افسردگی گرفتم

اولاش شاید یکم سخت باشه. ولی از بامزگیاش میخندی، با عشق نگاهش میکنی و...انگار زندگیت کامل میشه

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
نه طبیعیه هممون اینشکلی هستیم😁😂🤣🤣🤣🤣🤣 خداوندحفظشون کنه این تربچه هانمیزارن حتی دیگه به م ...

واقعا اره حس میکنم بزرگتر سه مسئولیت ش هم بیشتر میشه

عه سلام

علیک عه سلام🤭🤭🤭🤭😅😅😅😅😅

جان دلم؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣