2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا ی لطفی در حقم کنه؟

119 بازدید | 16 پست

بُلو بانک یه کارت بانکیه همه کاراش اینترنتیه ، ماله بانک سامان.. حالا دوشنبه ب مناسبت عید قربان گفته هردعوتی داشته باشید به هر دعوتی ۲۵۰ تومن هدیه میده ب من.. 

منم پول لازمم واقعا نبودم رو نمیزدم.. کسی هست بلو رو با کد معرف من ثبت نام کنه؟

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخام از صفر تا صد هیچی بلد نیسم

از بازار بُلو بانک رو نصب کن موقع ثبت نام همون اول ازت کد معرف میخواد کد منو بزن بعدم خودش میگه چیکار کنی

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
من میخام از صفر تا صد هیچی بلد نیسم

ولی باید دوشنبه انجامش بدی این هدیه ۲۵۰ هزار تومنی برای روز دوشنبست

از بازار بُلو بانک رو نصب کن موقع ثبت نام همون اول ازت کد معرف میخواد کد منو بزن بعدم خودش میگه چیکا ...

خب بعدش کارت چجوری میاد واس من

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
جالا واقعا میده یا الکی ،؟

میده 

هردعوتی ۳۰ هزار تومن بود

دوشنبه ب مناسبت عید کرده ۲۵۰ هزار تومن

خب بعدش کارت چجوری میاد واس من

خب تو ادرس میدی مشخصات میدی میاد دیگه

خب تو ادرس میدی مشخصات میدی میاد دیگه

من خودم از ابان سال ۱۴۰۰ دارمش

راستش من خودم دارم دوست دارم منم دعوت کنم

دعوت کن ولی فقط دوشنبه انجام بده الان انجام بدی ۳۰ تومن بهت میده