2777
2789

منطورم اینه چکارا کردین که للا خیلی بهتر شدن،پسر من سه سال و نه ماهشه،خیلی عصبیه و خیلی حرف گوش نکن و گاهیم حرفای بد میرنه ،چیکارش کنم راهکار بدین اونایی که نتجیه گرفتن لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من دو تا چهار سالگی احترام به استقلال کودک، حق انتخاب به کودک، احترام در برابر نه گفتن کودک، بازی با کودک، آرام بودن در برابر خشم و ناراحتی کودک، قاطع بودن در برابر خواسته های نابه جای کودک، محبت و ابراز علاقه و نوازش و بوسیدن کودک، الگوی صحیح بودن برای کودک تا حد زیادی از لجبازی، نافرمانی ، پرخاشگری کودک می کاهد...صبور باشید....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

ب این سن ک میرسن ی ویژگی شخصیتی پیدا میکنن ب اسم خودمحوری. میخوان استقلال رو تجربه کنن. حرف حرف خودشون باشه. مثلا میگی بستنی میخوای میگه نه . میبری گریه میکنه ک میخواستم. میاری بهش میدی یکم میخوره میگه نمیخوام. 

تو باید با این دید ک همه بچه ها همینجورن و طالب اثبات استقلالشونن با دلش راه بیای. اما آروم آروم درمورد مرزها و قوانین یادش بدی. مثلا دست زدن ب بخاری داغ خطرناکه و تو تحت هیچ شرایطی اجازه نمیدی بهش دست بزنه چون خطرناکه. مثلا بیرون اومدن از صندلی ماشین حین حرکت خطرناکه و تو ب هیچ وجه اجازه نمیدی حین حرکت بیاد بیرون. یه بار اجازا دادی بچه درمورد قوانین گیج میشه و میفهمه ی وقتایی با قشقرق میتونم حرفمو ب کرسی بنشونم 

دوست من دو تا چهار سالگی احترام به استقلال کودک، حق انتخاب به کودک، احترام در برابر نه گفتن کودک، با ...

ممنونم هر چی میخواد باید باشه وگرنه خودشو میکشه انقدر گریه میکنه کوتاهم نمیاد

ی سری چیزا هم باید اموزش صبر کردن رو بهش یاد بدی مثلا میگه آب میخوام و تو نمیتونی همین الان بهش اب بدی بگو تا ۵ بشمار تا آب بیارم بیا با هم بشماریم‌. 

سعی کن تو طول روز از ۵ خواستش ۳ تاشو اجابت کنی یکیشو با صبر بهش بدی یکیشو نه بگی.

حرفای بدو از کجا یاد گرفته تو خونه گفته میشه ؟ تو خونه خشم و دعوا رو تجربه کرد زیاد و میگما نه در ...

خیلی کم خونه ولی بقیشو اطرافیان دوسش دارن میگم بگو اینم میگه یادشم نمیره،اره والا بگو مگو سر چیزای الکی داریم بخاطر اینکه خودش حرف گوش کن نیست سرشم داد میکشیم

و اینکه توجه بهش زیاد بکن . روزانه نیم ساعت الی یک ساعت رو فقط ب همین بچه اختصاص بده. اگه بچه دیگه ای داری باید بسپاریش دست کسی و فقط وقتت واسه این بچه باشه هی رهاش نکن برو سر گوشی یا کار دیگه ای تو این تایم. این تایم فقط مال اونه و بازی هایی باهاش بکن ک فقط بهش خوش بگذره. میگن بچه ها بنده اونی ان که باهاش بازی میکنه و بهش توجه میکنه. هم استرس و اضطرابشو کم میکنه این کار هم اعتاد ب نفسشو بالا میبره و هم بچه آرومتر و حرف شنوتری میشه