2777
2789
عنوان

مامانم

210 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها خیلی دلم گرفته 

سال مامانم تازه تموم شده امروز از یکی از فامیلا شنیدم عمه هام دنبال ی زن برا بابام میگردن 

خیلی دلم شکست ازشون 

مامانم راضی نبود ی سانت ازین خونه ب کسی ب غیر از سه تا بچه اش برسه الان اونا میخان کسی و بیارن تو‌خونه مادرم 

مث اینکه پیدام کردن حالا عجله دارن من و ازین خونه دک کنن حس بدیه عقدم و دارن تموم تلاششون و میکنن برم 

چیکار کنم ، خونه ب اسم مامانمه

من نمیخام هیچ زنی بیاد تو خونه مادرم 

با ازدواج بابام مشکلی ندارم اما نمیتونم تحمل کنم غریبه بشه عزیز تو خونه مادرم 

چقد سخته این شرایط 

درک میکنم چون این روزا رو چشیدم

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب فکر پدرت هم باش

ب فکر مادرم نباشم ک از دست پدرم ی روز خوش ندید ؟ حالام ی زن دیگه رو بیاره تو خونه اون ؟ 

من اصلا با ازدواجش مشکلی ندارم اما برن ی خونه دیگه ن خونه مادر من 

از عمه هام دلخورم مامانم کم بهشون خوبی نکرده خودم همیشه هواشون و داشتم حالا زور میزنن دکم کنن 

چیکاارکردی  چجوری کنار اومدی

به بدبختی بر من ۶ ماه گذشت رفتن ولی بابام اصلا راصی نبود بقیه اجبار میکردن میخواستن از سر خودشون باز کنن چون سن منو داداشم کم بود گرفت ولی خب زن خوبی نبود بخاطر اینکه ما اذیت نشیم بابام طلاقش داد 

ولی دوران خیییلی سختی بود من با اینکه کنار آمده بودم همون اولش هم راضی بودم بخاطر بابام فقط ولی خیلی سخت بود💔💔

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
عزیزم یگردم برات 🖤

خدانکنه گلم

برای همین درکت میکنم من داداشم سن کم از دست دادیم و بیشتر برای داداشم نگرانم که لطمه ای نبینه