2777
2789
عنوان

دندونام خرابه همشون

221 بازدید | 20 پست

خیلی خراب دارم دو تاشون قابل ترمیم و درست کردن نبودن کشیدن 

الان سه تا خراب دیگه دارم یکیش به شدت درد میکنم دندونمو میزارم رو دندونم جونم در میره 

بعد فوبیای آمپول دارم 

به حدی که افت قند میکنم تپش قلب بالا میگیرم 

دستام یخ میکنه میلرزه 

اصلاً حالم وحشتناک میشه خود به خود اشک از چشمام میریزه 

میترسم از آمپولش تروخدا بگید چیکار کنم

[ موفقیت در رها نکردن است...🧸]هنرجوی طراحی لباس هستم🎨عاشق موسیقی،کتاب،ورزش،کوهنوردی،دریا،اسب سواری و پروانه ها🦋

منم الان میزارم رو هم یکیش تیر میکشه درد میکنه نمیدونم مشکلش چیه فکر کنم به عصی کشی برسه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش بگو لیدوکایین بزنه برات چشاتو ببند دستاتو محکم بهم فشار بده من این‌کارا رو میکنم

امیدوارم جواب بده چون استرسم زیاده به حس هم نمیشه🥺

[ موفقیت در رها نکردن است...🧸]هنرجوی طراحی لباس هستم🎨عاشق موسیقی،کتاب،ورزش،کوهنوردی،دریا،اسب سواری و پروانه ها🦋
بهتر از اینه ک درد بکشی من چی بگم دوتا دندون تو ی روز عصب کشی کردم  درد نداره امپولش سوزش خفیف ...

وایییییی دوتاااا

چجوریییییی

هر عصب کشی دندون ۲ ۳ ساعت طول میکشهه

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
منم الان میزارم رو هم یکیش تیر میکشه درد میکنه نمیدونم مشکلش چیه فکر کنم به عصی کشی برسه

دقیقاً منم همینطوریم

بهتر از اینه ک درد بکشی من چی بگم دوتا دندون تو ی روز عصب کشی کردم  هفته بعدش دوتا دیگه درد ن ...

مثل آمپول بی حسی کشیدن دندونه؟

منم خدایی خیلی فوبیا داشتم ولی دیگه دل رو زدم به دریا اینقدر هم درد نداشت 

من فقط از آمپولش میترسم

بهتر از اینه ک درد بکشی من چی بگم دوتا دندون تو ی روز عصب کشی کردم  هفته بعدش دوتا دیگه درد ن ...

بعد دوباره بعد عصب کشی برای روکش آمپول میزنن؟

والا دردی ک فک بعد از دندون پزشکی میگیرهه از خود دندون بیش تره

واقعاً؟تو خودت پر کردی؟

وایییییی دوتاااا چجوریییییی هر عصب کشی دندون ۲ ۳ ساعت طول میکشهه

مجبور بودم تو اقدام برای بارداری بودم کلا ۱۰ روز مهلت داشتم وگرنه کل پروسه درمان پوچ میشد 

افتضاح ضعف کردم و تا چند وقت حالم بد بود انقد تحت فشار بودم اون هفته آخرشم بعد چهار سال هرچی درست کرده بودم با بارداری بعدیم ریخت و نابود شد

واقعاً؟تو خودت پر کردی؟

آره پر کردم عصب کشی کردم ایمپلنت کردم جراحی کردم ولی فکم بعدش خیلی درد میگیرهه اون درده کلافه کننده اس

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹