2777
2789
عنوان

بین این سه نفر کدومو انتخاب میکردی اگه پسر بودی ؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 88 پست

خودت کدوم بودی؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 پسرم همش میگه مامان ۲سال بعداز سربازی زن بگیرم😂 الان ۱۱سالشها🤭

واییی زن دوسته😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دومی معصومیت خاصی تو چهرشه....اولی از اوناس که یهووو منفجر بشه خشتک می‌کشه سر طرف...سومی هم مغرور به نظر میاد میگه دنبالم نیاین بو میدین....ولی در کل از روی چهره نمیشه قضاوت کرد باید درون آدما رو شناخت...بعضیا چهره هاشون غلط اندازن.....چون گفتی نظر بده دادم .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

چرا بعد از پاک کردنشون منو لایک کردی؟🥺

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

دومیه مهربونتره و متین تره اولی و سومیه بخاطر رنگ موهاشون ردشون میکردم دختر رو چه به کله زرد   ...

بچه ها نگفتم که میخام برا پسرم انتخابشون کنم که متاهلننننن کلا میخاستم بدونم فیسشون چطوره