2777
2789
عنوان

کلاس اولی و ی بچه شیرخوار

484 بازدید | 16 پست

پسرم سال جدید میخاد بره کلاساول  منم ی بچه ۶ماه دارم که خ اذیت میکنه شبا تاصبح هی بیدار میشه نق نقووو بد اداست ازصبح تاشب فقط تو بغلم میچرخونم نمیدونم از ۳ماه دیکه ک پسرم میخاد بره کلاس اول ما میخایم چیکار کنیم با درس وومشق  صبح پاشدن  استرس داره منو نابود میکنه میگم اصلا امسال ننویسمش

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من امسال میره مدرسه و مهر موعد زایمانمه و یک دوساله هم دارم ، فرشته ها در منزل منو شما سخت مشغول کارن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
تو دیروز منی عزیزم   منم مثل تو پسرام ۶ سال اختلاف سنی داشتن  ولی گذروندیم اون دوران رو ...

سخت بود بخدا چندروز انقد فک کردم دارم دیوونه میشم نرفتم ثبتنام کنم بچه رو

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بچه کوچک رو عادت بده بغلی نباشه

شما تنها کسی نیستی ک‌ ی بچه کوچیک ی کلاس اولی داری که

تو خونه بمونه چکار کنه بچه؟ بعدم‌سال دیگه ک راه بیفته اون یکی کلی کارش بیشتره

کوچبکه رو عادت بده بغلی نباشه. بزرگه رو هم عادت بده خودش مشقاشو بنویسه نظارت کن ولی کنارش نشین

کلاس اولم‌مگ چکار داره؟ الکی بزرگش کردن.همه چیو تو مدرسخ یاد مبگبره 

دختر من امسال میره مدرسه و مهر موعد زایمانمه و یک دوساله هم دارم ، فرشته ها در منزل منو شما سخت مشغو ...

دمت گرم خدا صبر و قوت جان بده من از همین الان حالم خرابه

سخت بود بخدا چندروز انقد فک کردم دارم دیوونه میشم نرفتم ثبتنام کنم بچه رو

نمیشه بچه رو عقب بندازی گلم ..من بچه رو میدادم همسرم پسر بزرگ رو میرسوندن مهد می‌رسیدم خونه همسرم بره سر کار 

با همکاری میشه 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

دمت گرم خدا صبر و قوت جان بده من از همین الان حالم خرابه

نترس بابا ، مادران اضطرابی بچه های موفق ندارن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
بچه کوچک رو عادت بده بغلی نباشه شما تنها کسی نیستی ک‌ ی بچه کوچیک ی کلاس اولی داری که تو خونه بمون ...

والا ماهم دلمون نمیخاد بغلی باشه اما بقول دکترش کلا بجه بیقرار و بعانه گیر بغل نکنی تاشب لج میکنه فقط گریه اثلا بچه این مدلی ندیده کسی

نمیشه بچه رو عقب بندازی گلم ..من بچه رو میدادم همسرم پسر بزرگ رو میرسوندن مهد می‌رسیدم خونه همسرم بر ...

همکار ندارم فقط خودممم   

خود کمال گرای سخت گیر و که همه کاراش اروم یواش یواش پیش میبره