bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 عنوان کسی برا نمرات خام کنکور اعتراض زده ؟ 336 بازدید | 11 پست سی درصد زیستم و کمتر دادن با کلید سنجش چک کردم ۵۰ زده بودم دادن ۲۰ اعتراض زدم ولی اصن تاحالا شده اعتراض جواب بدن؟ دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜 1403/03/27 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 منم اعتراض زدم هعی درصدام داغونه درصدای خودمم همینه بابا بالای ۴۰ نیست توش🥲 دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
iiiiiiiiiishhhhhh عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 2792 درصدای خودمم همینه بابا بالای ۴۰ نیست توش🥲 اگه حدود ۳۰ اینا معدل بالام داشته باشی پیراپزشکی میاری
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 اگه حدود ۳۰ اینا معدل بالام داشته باشی پیراپزشکی میاری معدلم دور بر ۱۸ و نیم نزدیک ۱۹ میشه قطعا خیلی خر زدم برا نهایی کنکورم میانگین ۲۵ اینا زدم تعریفی نداره شاید پیرا اطراف تهران بیارم اونم شااایدیه دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
iiiiiiiiiishhhhhh عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 2792 معدلم دور بر ۱۸ و نیم نزدیک ۱۹ میشه قطعا خیلی خر زدم برا نهایی کنکورم میانگین ۲۵ اینا زدم&nbs ... نه میاری ان شاءالله خوب انتخاب رشته ولی دوست من با ۱۹۰۰ بد انتخاب رشته کرد دوباره موند پشت کنکور☹
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 نه میاری ان شاءالله خوب انتخاب رشته ولی دوست من با ۱۹۰۰ بد انتخاب رشته کرد دوباره موند ... مرسی عزیزمای وای🥲 چقد بدد🥲 فوبیا جدید گرفتم که دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
iiiiiiiiiishhhhhh عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 2792 مرسی عزیزم ای وای🥲 چقد بدد🥲 فوبیا جدید گرفتم که فوبیا نگیر حواست باشه موفق باشی گلی🤍
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 فوبیا نگیر حواست باشه موفق باشی گلی🤍 فداتشم توهم همینطور 🫶🤍 دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1695 سلام شما مشکل جوش بازو و سر شونه داشتید حل شده؟ سلام بله موهای بازو و سرشونم کرکی بود نباید اصلاح میکردم ازون به بعد هربار اصلاح کردم بعدش الکل زدم درست شد ولی سینم هنوز جوش داره دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜