2777
2789

۱۸ سالشه

سال اول کنکورش بدون هیچ هزینه ای حتی یه قرون کنکور قبول شد الان دانشجو معلمه

۳۰ میلیون حقوق داره

اندامش خیلی خوبه به سلامتش اهمیت میده

اطرافیانش خیلی دوسش دارن و بهش میگن خیلی مهربونه

معلم کلاس زبان هم هست

اینستا نداره و اوقات فراغتش رو با کتاب خوندن و پادکست گوش دادن میگذرونه ، حدالقل ماهی یه کتاب میخونه

سحر خیزه

خیلی شعر حفظ هست و خودش هم شاعره

یعنی از خودش کلی شعر میگه

نویسندگیش خوبه

فن بیانش عالیه

مهارت های کار با کامپیوتر رو فول هستش ورد و اکسل و پاورپوینت و ....

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

زندگی رو برده :/

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ بنظرت پررنگ ترینشون کدومه؟

همش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

هیچی دیه داره تو آرزوهامون زندگی میکنه ان شاءالله که همیشه همینجوری بمونه و به موفقیت های بیشتر برسه

جدی میگی؟ اگه حقوقش ۱۵ تومن باشه همین و میگی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

عالیه، من چندسال ازت بزرگترم هنوز به اینا نرسیدم، لطفا بهم مشاوره بده، من فکر کردنم اصلا بد نیست، اما نمیتونم اون ذهینیتی که دارمو کامل به زبون بیارم انگار فیلت+ر میشه می‌ریزه بیرون💀 رو صدامم اصلا کار نکردم

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

عالیه، من چندسال ازت بزرگترم هنوز به اینا نرسیدم، لطفا بهم مشاوره بده، من فکر کردنم اصلا بد نیست، ام ...

عزیزم این موردی که گفتی فکر میکنم برای ADHD یا بیش فعالی باشه

ذهنت زودتر از زبانت عمل میکنه و باهم یکی نمیشن

زیاد تو اجتماع نبودی درسته؟

عزیزم این موردی که گفتی فکر میکنم برای ADHD یا بیش فعالی باشهذهنت زودتر از زبانت عمل میکنه و باهم یک ...

میشه گفت تقریبا، زیاد خوشم نمیاد با آدمای جدید آشنا بشم، قبلا اینجوری نبودم، طی یه اتفاقاتی دیگه مثل گذشته راحت حرف نمیزنم، باید اول فکر کنم تا حرف بزنم💀

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑