2777
2789
عنوان

حسمیکنم دیگه دخترمو دوس ندارم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6239 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت قلبمو اتیش زد کاش بروم نمیاوردی چه ادمی هستم

طبیعیه بابا دختر منم4سالشه گاهی از شدت فکر و خستگی حس میکنم ازش بیزارم

و این حس یه هفته تقریبا طول میکشه

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

بارها صحبت کردم ولی فایده ای نداره ، میخواد خودش رو خوب جلوه بده در حالیکه وقتی بچه بودن یک شب کنار ...

الهی من بگردم خداقوت عزیزم....خسته نباشی چهره ی خسته و دیدگان مهربونت رو می بوسم

حق دارید بله ایشون اشتباه می کنند.... 

اما با چه زبان و لحنیذبهشون این حرف هارو میزنید؟

زمان خوبی رو انتخاب می کنید؟ حال مناسبی دارن اون زمان؟ زمان انقدر هست که با آرامش به حرفاتون فکر کنند؟ حق پذیر و منطقی هستند؟ 

بهشون بگید که چقدر تربیت بچه ها براشون مهمه؟؟ این کاری که ایشون میکنه زیر بنای تربیت رو به کل تخریب می کنه. چون تا مادر و سرپرست تربیتی میخواد تربیت کنه جناب پدر مانع میشه! بچه بین صحیح و غلط می مونه و دچار تردید میشه. بعد ها به هیچ عنوان حرف دوتاشون رو جدی نمیگیره بگو وقتی شان من رو جلو بچه ها پایین میاری، با چه منزلتی تو که نیستی رو اینا تاثیر بزارم، این کاری که ایشون می کنن باعث میشه در آینده فرزندانتان درست رو از غلط تشخیص ندن، چون در آن واحد هر اتفاق و نظر و یا تصمیمی تو خونشون در آن واحد هم خوب و مثبت بوده و هم بد و منفی! نمیدونید این حال چقدر بده و من متاسفانه تاحدودی دچارش هستم و زجر می کشم.

میدونید زن ها تو تربیت کردن فوق العاده جزئی نگر هستند و ریز به ریز مسائل تربیتی رو میتونن درک کنن و اونو اعمال کنند و این ویژگی است که خداوند در وجود همه ی زن ها نهادینه کرده...مردها به هیچ عنوان این ظرفیت و یاقابلیت رو ندارند! خداوند خیلی از آموزش های تربیتی رو شخصا به خود مادر القا می کنه تا توی تربیت بنده ش به کار بگیره.من اینو بهش ایمان دارم. ولی واقعا مردها این هارو ندارند. کاری که مردها و زن ها باید بکنند این است که حتما باید هماهنگ باشند! در غلط هماهنگ بودن بهتر است از در درست اتفاق نداشتن!

حالا من یک سوال میپرسم از خود شما

شما چقدر در مقابل بچه ها احترام همسرتون رو نگه می‌دارید و به تصمیماتش چشم میگید و اونو زیر پا نمیگذارید؟ (بالخره حرف گوش دادن باید درخانه از یک نفری یاد گرفته باشد دیگر)وقتی بچه ها به پدر بی احترامی می کنند آیا مقابل بچه ها وایمیستید؟؟ 

اما

کاری که شما باید بکنید احترام زیاد به جایگاه شوهر و پدرخانواده،  اگر حرفی حتی اشتباه زد در مقابل بچه ها بله چشم ولی حتما در خلوت بااو صحبت کنید و اگر بچه ها بی احترامی کردند حتما حتما در مقابلشون وایسید و اون هارو بابت این رفتارشون توبیخ کنید

ان شالله که بابرکت مثبت شما ، همسرتون هم تغییر رفتار میدن البته اگر به درستی آگاه بشن

و حتما با همسرتون اتمام حجت کنید که این رفتار ایشون حتما در اکنون و آینده خانواده رو تحت تاثیر قرار میده و آرامش رو از خانواده و حتی روابط زن و شوهری میگیره

امیدوارم موفق باشید🌹🌹🌹

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

طبیعیه بابا دختر منم4سالشه گاهی از شدت فکر و خستگی حس میکنم ازش بیزارم و این حس یه هفته تقریبا طول ...

پس چرا بعضیا انقد واکنش نشون دادن🥲

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/
پس چرا بعضیا انقد واکنش نشون دادن🥲

چون مجردا یا کسانی که مادر نشدن؛ یا کسانی که چندتا کمکی دارن؛ میان برا منو تویی که از خستگی و فشار هلاک شدیم نظر میدن.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]