2777
2789

زنگ زد به شوهرم فرش خرید یا نه؟

خودم صداشو شنیدم . مردم چقدر پررو و پرتوقع شدن. قدیم دختر شوهر میکرد یه ارج و قربی داشت که اگه چیزی هم نمیبرد کسی حق نداشت بهش بگه چرا نیاوردی.

نگید چرا با شوهرت میری خرید.شوهرم آدم خوبیه ولی خانوادش خیلی زرنگ بازی درمیارن.

ما رسم داریم داماد چندتا تیکه از وسایلو میگیره ولی شوهر من هیچی نگرفته. هرچی پس انداز داشتم و واممو همه رو دارم ظرف و وسایل خونه. حالا بنظرتون یکم از پولم مونده پس اندازش کنم واسه خودم یا نه؟

اینم بگم خانواده شوهرم طلا ی ظریف و کم برام گرفتن و چندباری هم که رفتم خونشون بی شام و ناهار من از خونشون برگشتم خیلی خسیسن.

خیلی زورم میاد کل پولمو بدم وسیله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسیله رو برای خودتون میگیرید؛ پس مادرشوهرت غلط میکنه دخالت کنه. به همین رکی و سادگی.

وسیله رو برای خودتون میگیرید؛ پس به استفاده خودت توجه کن نه رفتار اونا!

وسیله رو برای خودتون میگیرید پس به شوهرت هم فشار بیار وسایلی که لازمه بخره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

پس انداز کن

قدر نمیدونن هیچ تازه زخمم میزنن

منم شوهرم هیچیییی نخرید یعنی هیچیاااا

بعد سر اینکه یخچال دوقلوم ساید نبود ۷ سال تمام مادرشوهرم خون به جگرم کرد اخرشم خدا زد تو کمرش یه عروس گرفت هیچی نیاورد بجز یه شش نفره ارکوپال ۶تا استکان ۶ تا لیوان فقط و فقط

اینا براش خونه و ماشین و صفرتا صد جهازو خریدن و الان اون ارج و قرب داره نه من

تعلیق شدم باز اومدم