2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باچک کردن دوربین مشخص شد یکی ازهمکارام هست که خیرسرش استادانشگاهه وخانوم دکتره مثلن. مدیرگفت هزینه رو شرکت یاخودش میده فقط من صداشو درنیارم چون آبروی خانوم خانوما میره.حالا آورد مدیر پولشو بهم دادویکجوری صحبت کردکه انگارداره لطف میکنه منم پسش دادم.اعصابم بهم ریخته چون نه میتونم صداشو دربیارم وهم متضرر شدم هم نبایدبه روی خانوم خانوما بیارم.دارم دق میکنم

خب هزینه رو قبول میکردی

اولش قبول کردم.بعدپس دادم.گفتن من اینکاروبرای هرکسی نمکنم فقط حریف تونمشم که پولو میدم.منم گفتم نمیخام پولشو سریع قبول کرد.راستش یکجوری حرف زد حالم از اون پول بهم خورد

وا چه بی ربط من باشم میرم رودر رو بش میگم ینی الان ماشینتو دزدیده؟!  چه عجیبی

شبها میزارم پارکینگ روزها میارم پارکینگ شرکت.آقای مدیرگفتن اگر بجزمن وخودت کسی بفهمه برای همیشه دیواراعتمادبین ما میریزه.منو گذاشت لای منگنه

اولش قبول کردم.بعدپس دادم.گفتن من اینکاروبرای هرکسی نمکنم فقط حریف تونمشم که پولو میدم.منم گفتم نمیخ ...

سوئیچ خودت رو بگیری چرا پول دادن خوب سوئیچ ماشین تو دست اون خانوم هم باشه خیلی راحت دو روز دیگه ماشینتم سرقت میکنه

صبح میشه این شب، باز میشه این در