2777
2789
عنوان

هرکسی که کاربر نی نی سایت بیاد

5869 بازدید | 870 پست

خدایی این همه سال هیچ اتحادی نداشتین یه بار به جای اینکه داخل تاپیک های خواهرشوهر و جاری کامنت بزارید 

بیاید اینجا پربازدید کنید 

ما داریم بهشون ویو میدیم 

اونوقت حتی حق حذف تاپیک رو هم نداریم 

حق حذف کاربری 

حق اظهار نظر و... هم نداریم!!

من اکانت قبلیم رو هم بخاطر اینا حذف کردم 

تویی که میبینی تگ کن کامنت بزاز تا دیده بشه 

یا لااقل یه روز اعتصاب کنیم نیایم سایت این چه وضعیته خدایی؟

از ما دارن پول در میارن اونوقت مثل برده رفتار میکنن باهامون حرفم که می‌زنیم تعلیق میشیم😐😐

چقدر کاربرای قدیمی گفتن صورتی رو برگردونید چی شد؟؟اصلا انگار نه انگار

موافقم تلیق کاربر باید مثل  قبلا بشه و تاپیکامون نمونه حذف تاپیک باید ماله خودمون باشه حتی شده هفته ایی یدونه ولی خودمون حذفش کنیم 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ما اتحاد نداریم  اینم وضعیت هیچکی حرفم نمیزنه😐

حرف بزنی تعلیق میشی کسیم حمایت نمیکنه مام بیخیالیم چی بگیم وقتی اتحادی نیس🤷‍♀️🤷‍♀️دیدی  اونمدت سره قضیه پیامک تولد همه کاربرا اعتراض کردیم درستش کردن دیگ پیام تبریک تولد نمیاد اگ دوباره هم ی همتی بکنیم درست میشه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
حرف بزنی تعلیق میشی کسیم حمایت نمیکنه مام بیخیالیم چی بگیم وقتی اتحادی نیس🤷‍♀️🤷‍♀️دیدی  اونمد ...

چند نفر رو می‌خوان تعلیق کنن؟

اگه همه متحد بشن بالای ۲۰۰ تا کاربر همین الان توی سایتن 

همه رو که نمیتونن 

@نون_بربریییی  

@بگویاسی  

@گورباسبزی  

@خربوریدان  

@عطیه_سادات_شیطون‍ 

خانوما نظر شما چیه راجب این قضیه

منم باهات موافقم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

@فزووعےہخوقاق  

@ناناعت_شودم  

@عطیه_سادات_شیطون  

@مامان_کوشولوووو  

‍ 

بنظرم استارتر فردا تاپیک بزنی بیشتر جنع  میشن الان همه خوابن😅

عزیزم کاربر ازسارا بپرس هم چندبارتاپیک زد همه ی کاربراهم جمع شدن ولی فایده ای نداشت چندماه پیش

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸