2777
2789
دکتری که من پیشش زدم یه خانومه اومده بود دقیقا همین شکلی بود براش نزد گفت جالب در نمیاد

واب یعنی نمیتونم منم بزنم دماغم افتاده اس هم 😥از نیم‌رخ ام خوب نیمشه بنظزم زیاد

هیچ!.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ونیم دادی برا نیم سی سی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای یک سی سی

اما نیمش را زدم نیمش موند 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
یعنی ی بار ک میری بازم باید بری چند بار دیگ ؟ یعنی‌ترمیم هم لازمه ؟ 

بله ترمیم باید برید من چون می‌خوام همینم جذب بشه نرفتم 

یک بار ترمیم نیاز 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
حالا بازهم سؤال کنید از خود دکتر ولی چند تا بپرسید به خاطر پول ممکنه بزنند بعد پشیمون بشید

رفتم دکتر گفت فاصله لب بینیت نرماله گفتم خب الان نرماله ولی اگه ژل بزنم فاصله کم میشه زشت میشه گفت نه حس کردم بخاطر پول خودشه

کمتره ؟ چقد نیم سی سی میدونید 

نرخش همه جا یکسان نیست.

من‌پارسال تو شهر خودمون ۶۰۰ تومن دادم نیم سیسی زدم. حدود ۱۱ ماه ماندگاری داشت  بدون شارژ.

یکی از دوستام همزمان با من پیش ی دکتر دیک رفته بود نین سیسی ش شده بود ۱۲۰۰.

اصلن نرخ مشخصی نداره. ولی شما خواستی بزنی یا دنبی بزن یا اودری.

نورامیس نزن. ‌گرونتره ولی آشغاله. 

تو شهرتونم بگرد چنجا قیمت بگیر ک نری جایی جیبتو خالی کنند.

خیلی جاها آب مقطر میریزن قاطی ژل. 

یا ژل بی‌کیفیت و با ماندگاری کم میزنن

🩵💙💙🩵