2777
2789

17 سالمه از یکی از شهرستان های استان آذربایجان شرقی هستیم 1 ونیم ساعت با تبریز فاصله داریم یکی از دوستای خیلی صمیمیم از اکیپ 4 نفرمون دعوت کرده بعد امتحانات نهایی بریم خونه ای که تبریز دارن ناهار بریم رستوران و بعدش سینما ساعت 6 هم برگردیم خونه از اینجا یا با بابای دوستم میریم یا هممون با اتوبوس بابای خودم کار داره نمیتونه ببره اونجا هم خواهر دوستم و دخترعموش پیشمون هستن هرجا که بریم 27 سالشونه و یکیشون پزشکه یکیشون دندون پزشک پدرومادرش هم هستن به بابام گفتم گف نمیشه گفتم پس چجوری سال بعدش میرم دانشگاه یه سال فرق داره دیگه چرا نمیذاری اگه دانشگاه هم قراره نزاری برم از الان بگو این همه درس نخونم میگه اون موقع فرق داره نمیشه . من واقعا خسته شدم یه سال تمومه بکوب دارم درس میخونم نمره هامم خیلی خوبه حتی مهمونی هم نرفتم امسال میگم چی میشه یه روز برم بیرون آخه به خاطر دوستامم نیس چون همشونو میشناسن با خانوادشون هم رفت و آمد داریم همشون هم دخترای خوب و درس خونین درواقع مدرسه تیزهوشانیم اما نمیدونم چرا نمیزارن بعد مامانم هر چی میشه میگه سال بعد میری دانشگاه فلان چیزو یاد بگیر انتظار دارن برم دانشگاه تهران اما الان برا یه همچین چیزی اجازه نمیدن گفتم نمیزارین با دوستام برم حداقل خودتون ببرین 17 سال دارم اما یه بار هم سینما نرفتم همش حسرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دانشگاه تهران هم بری مطمئنم اونام میان تهران خونه میگیرن🫤

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
ببین بری دانشگاه همه چی عوض میشه  من وسط تهران زندگی میکنم مثل خودت بودم  رفتم یه شهر دی ...

میدونم من الان میخوام برم بعد دانشگاه معلوم نیس دیگه اون دوستام پیشمن یا ن در کل منظورم اینه به وقتش قشنگه

منم هم سن تو بودم همینجوری بود مامان و بابام خیلی گیرای الکی میدادن نمیزاشتن جایی برم یه کتابخونه میخاستم برم درس بخونم کلی باید استرس تحمل میکردم

یادمه دانشگاه قبول شدم

از خونه تا دانشگاه ۳ساعت راه بود

اما همش با اتوبوس و مترو

دوتاشون پاشدن دنبال من راه افتادن

آخ چقدر حرص خوردم

دلم میخاس تنها برم

اما ۲جلسه که باهام اومدن و محیط و دیدن خیالشون راحت شد

دیگه آزادم گذاشتن

عزیزم منم بودم نمی زاشتم دخترم تنها بره یه شهر دیگه با یک ساعت و نیم فاصله

آخه شهر خودمونم نمیزارن دردشون چیه دلیل هم نمیگن

اینجا میگن آشنا ببینه بد میشه مردم شعورشون کمه اینجا فرهنگ ندارن اونجا چی

منم دخترمو نمیزارم بره  ببین حق بده به پدر ومادر  سخته واقعاا  اما مامانت نمیشه با ...

نمیاد اصن این به کنار میگم یه بار شد بیای بگی نمیزارم با دوستات بری حداقل منو دوست خودت بدون بیا با من بریم همش خونم کوچه هم نمیتونم برم باشگاه هم نمیزارن 

منم هم سن تو بودم همینجوری بود مامان و بابام خیلی گیرای الکی میدادن نمیزاشتن جایی برم یه کتابخونه می ...

تاخودت مادرنشی درک نمیکنی

من الان میفهمم مادرپدرم چقدر نگران من بودن

الان خودم اجازه نمیدهم

پسر۳ساله ام بدون خودم حتی خونه پدربزرگش بمونه